Gratis verzending boven € 50,-
Dé specialist in voetverzorging

Suecos medische klompen en schoenen

Pedimarkt is specialist in voetverzorgende producten. Wij vertegenwoordigen in Nederland en België een aantal geweldige fabrikanten op het gebied van voetverzorging. 

Suecos bijvoorbeeld zo'n fabrikant die hoogwaardige klompen en schoenen maakt die een weldaad zijn voor uw voeten. Geschikt voor mensen die veel lopen en staan voor hun werk in bijvoorbeeld de zorg, horeca of wellness. Deze super lichte en orthopedisch geteste schoenen en klompen dragen bij het gezond en fit houden van uw voeten. Levert uw organisatie ook werk kleding en schoeisel aan klanten in genoemde vakgebieden en wilt u deze kwaliteitsproducten ook kunnen aanbieden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor het totale Suecos assortiment kunt u ook terecht op www.suecosklompen.nl.

Bent u inkoper of manager in de zorg, wellness of horeca? Ook dan kunt u bij ons terecht. We kunnen u van dienst zijn met pas sessies in uw organisatie om voor iedereen de juiste schoen in de juiste maat te kunnen selecteren. En uiteraard bieden we dan ook scherpe prijzen!

 

Epitact Sport

Een ander paradepaardje in ons assortiment is Epitact (sport). Het Franse bedrijf Millet Innovations levert gespecialiseerde hulpmiddelen om de voeten te verzorgen, om pijn te verminderen en te voorkomen. Bent u bijvoorbeeld pedicure of fysiotherapeut en wilt u de Epitact producten aanbieden aan uw cliënten, neem dan contact met ons op.

Bekijk hier het assortiment van Epitact sport.
 

 

 

Os1st

Sinds januari 2017 zijn we officieel partner van ING Source, voor de Os1st compressie braces. Voor ieder lichaamsdeel is een compressiebrace beschikbaar dat optimaal bijdraagt aan het voorkomen en snel herstellen van blessures. 

Voor het complete assortiment van Os1st gaat u naar www.os1st.eu.


 

SOLE steunzolen

Trots zijn we ook op onze samenwerking met SOLE ! Deze hoogwaardige steunzolen afkomstig uit Canada worden door PD-care als eerste op het Europese vasteland aangeboden. Het bijzondere comfort en orthopedische ondersteuning biedt bijzonder veel voordelen voor actieve mensen, owel tijdens het dagelijks werk als tijdens het sporten. Bekijk hier het assortment van SOLE.

Sole steunzolen

Geïnteresseerd in onze producten? We kijken graag met u samen naar de mogelijkheden om elkaar van dienst te kunnen zijn. Dus neem snel contact met ons op !

Gratis verzending boven € 50,-

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen bedenktijd!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt