nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Pedimarkt is specialist in voetverzorgende producten. Wij vertegenwoordigen in Nederland en België een aantal geweldige fabrikanten op het gebied van voetverzorging. 

Suecos bijvoorbeeld zo'n fabrikant die hoogwaardige klompen en schoenen maakt die een weldaad zijn voor uw voeten. Geschikt voor mensen die veel lopen en staan voor hun werk in bijvoorbeeld de zorg, horeca of wellness. Deze super lichte en orthopedisch geteste schoenen en klompen dragen bij het gezond en fit houden van uw voeten. Levert uw organisatie ook werk kleding en schoeisel aan klanten in genoemde vakgebieden en wilt u deze kwaliteitsproducten ook kunnen aanbieden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bent u inkoper of manager in de zorg, wellness of horeca? Ook dan kunt u bij ons terecht. We kunnen u van dienst zijn met pas sessies in uw organisatie om voor iedereen de juiste schoen in de juiste maat te kunnen selecteren. En uiteraard bieden we dan ook scherpe prijzen!

Een ander paradepaardje in ons assortiment is Epitact (sport). Het Franse bedrijf Millet Innovations levert gespecialiseerde hulpmiddelen om de voeten te verzorgen, om pijn te verminderen en te voorkomen. Bent u bijvoorbeeld pedicure of fysiotherapeut en wilt u de Epitact producten aanbieden aan uw cliënten, neem dan contact met ons op.

Geïnteresseerd? We kijken graag met u samen naar de mogelijkheden om elkaar van dienst te kunnen zijn. Dus neem snel contact met ons op !