Gratis verzending boven € 50,- (anders € 2,95)
Dé specialist in voetverzorging

De bestelprocedure is als volgt in een aantal stappen uitgelegd:
  1. Kies uw product.
Let eventueel op voor welke voet, kleur en in welke maat u het product wilt.
 
  1. Controleer in uw winkelwagen of het juiste product er in staat.
Voer eventueel een kortingscode in. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, waardoor u regelmatig kortingscodes ontvangst!

Vervolgens klikt u op ‘Bestel deze artikelen’.
 
  1. Vul uw gegevens in.
De persoonsgegevens worden volledig ingevuld. Vervolgens de betaalmethode aangegeven. Tot slot een controle uitgevoerd over uw bestelling. Let op! Vergeet niet akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.
Meer over de betaalmogelijkheden vindt u onder de categorie ‘Betalen’.
 
  1. Definitief bestellen
U kunt uw order definitief bestellen. Afhankelijk van de gekozen betaalmethode komt u in een scherm waar u kunt betalen of uw order wordt verwerkt.
 
  1. Bevestiging

Na de betaling afgerond te hebben krijgt u een bevestiging over de mail die u heeft aangegeven in de persoonsgegevens.
U krijgt daarnaast nog een mail, zodra wij uw producten hebben verstuurd.


Achteraf betalen
AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor Pedimarkt het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij Pedimarkt achteraf betalen tot een bedrag van € 150 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 500. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit.

AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Afterpay - Achteraf betalen (België)
AfterPay voert voor Pedimarkt het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving MijnAfterPay inzien en betalen. AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Billink - Achteraf betalen
U kunt bij ons een bestelling plaatsen die u pas na levering van de bestelde producten hoeft te betalen. Op de afrekenpagina kiest u dan voor de betaalmogelijkheid 'Billink - Achteraf betalen'.

Voor achteraf betalen hebben wij gegevens van u nodig die wij bij andere betaalmogelijkheden niet van u verlangen. Deze gegevens worden enkel gebruikt door onze betaalpartner Billink om te controleren of uw aanvraag voor achteraf betalen wordt geaccepteerd. Zodra uw aanvraag geaccepteerd is, nemen wij uw bestelling direct in behandeling en zullen wij deze aan u verzenden volgens de aangegeven levertijden.

U ontvangt van Billink een factuur en een acceptgiro. De factuur dient u binnen twee weken na ontvangst van uw bestelling aan onze betaalpartner Billink te voldoen.

Gratis verzending boven € 50,- (anders € 2,95)

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen niet goed, geld terug!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt