Menu

Keuzehulp

Achillespees inlegzolen

Home Voetklachten Achillespees pijn Inlegzolen
Inlegzolen


Bezig met laden...
Mysole Special silisoft heelcup
Mysole Special silisoft heelcup
(6)

35,50

Mysole Special silisoft heelcushion
Mysole Special silisoft heelcushion
(4)

25,75

ViscoHeel N gel hakjes
ViscoHeel N gel hakjes
(1)

27,50

Mysole Special heelcup velours
Mysole Special heelcup velours
(9)

19,95

Inlegzolen tegen pijnlijke achillespees blessure

Achillespees pijn is erg vervelend en het herstel van deze blessure kan soms lang duren. Dit komt omdat de achillespees zelf dan geen goede bloedcirculatie heeft. Een lastig probleem dus als je niet de juiste aanpak kiest. Vaak is het belangrijk om de positie van de achillespees te verbeteren. Scheefstand veroorzaakt extra stress op de pees en dus overbelasting en pijn. De zooltjes, hakverhogers, die we voor je geselecteerd hebben corrigeren de stand van de achilles en verminderen de overbelasting en daardoor ook de klachten. Daardoor wordt het herstel bevorderd en achillespees pijn wordt minder.

Oplossing voor achillespees pijn

Een hakverhoger kan oplossing bieden. Bij Pedimarkt kunt je terecht voor de aanschaf van een hakverhoger die je kan helpen om de pijn te verlichten en jouw activiteiten weer comfortabeler te maken. Een hakverhoger is een eenvoudig maar effectief hulpmiddel dat de spanning op de achillespees vermindert. Door de hak van je schoen iets op te hogen, wordt de pees ontlast. Dit kan de pijn verminderen en het herstelproces bevorderen. Onze hakverhogers zijn gemaakt van duurzame materialen en ontworpen om goed in uw schoenen te passen zonder ongemak te veroorzaken. Ze bieden ondersteuning en demping aan uw hiel, waardoor je weer wat gemakkelijker kunt bewegen. 

Koop hakverhoger bij Pedimarkt

Bij Pedimarkt hebben we de juiste hakverhoger voor jou. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en materialen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften past. Ontdek het comfort van een hakverhoger en bestel vandaag nog.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies