Gratis verzending boven € 50,-
Dé specialist in voetverzorging
Verzorging /

Voetbad

Na een lange inspannende dag is het heerlijk om uw voeten lekker te verwennen met een voetenbad. Pedimarkt biedt een breed assortiment van tabletten, oliën en zout voor een massage van uw voeten. Weergave:


Bezig met laden...
0 reviews

Heerlijke olie voor een ontspannen voetenbad. Geeft de voethuid soepelheid en elasticiteit.

16,60
0 reviews

Verdrijft moeheid uit de voeten, desodoriseert, geeft frisheid en bevordert de microdoorbloeding. Rijk aan natuurlijke bestanddelen.

17,00
0 reviews

Heerlijk relaxerend voetbadzout van Akileïne dat de doorbloeding in uw voeten stimuleert.

18,75
0 reviews

Verzorg de voeten met dit luxueuze Beurer voetenbad. Kies uit een vibrerende of bruismassage, een warmwater behandeling op 5 niveaus, voetreflex massage of magneettherapie.

129,00
2 reviews

Een bad met Gehwol Badzout reinigt mild en grondig, stuurt de doorbloeding van de huid aan, vitaliserend en krachtig. De verzachtende bestandsdelen dringen diep door in de poriën en verhinderen overma

6,95
0 reviews

Verfrissende crème voor vermoeide en overbelaste voeten. Heerlijk voor na een lange werkdag.

10,95
2 reviews

Heerlijk verfrissend voetbad met lavendel voor de ruwe en gebarsten huid (kloven). Ook tegen zweetvoeten.

9,95
1 reviews

Stimuleert vermoeide voeten en vermindert het branderige gevoel. Maakt eelt en likdoorns week. Reinigt de huid tot diep in de poriën. Deodoriseert duurzaam en bevordert de doorbloeding; de voeten blij

8,25
0 reviews

Dit luxe voetbad is een ware verwennerij voor uw voeten! Door middel van een eenvoudige bediening kunt u verschillende soorten programma's instellen.

79,90
0 reviews

Dit voetenbubbelbad geeft een heerlijke massage aan uw voeten! Zelf in te stellen naar uw wensen.

34,90 39,90
1 reviews

Prima kwaliteit en betaalbare voetenbad met warmte functie. Voor massage van vermoeide voeten.

35,95 39,95
0 reviews

Deze weldadige voetbad olie zorgt ervoor dat uw voeten weer heerlijk ontspannen en fris aanvoelen

12,50

Voetenbad zorgt voor ontspanning 

Een voetenbad verdrijft de moeheid uit uw voeten, geeft frisheid en bevordert de doorbloeding. Het geeft u ook een moment van een ontspanning na een drukke dag. U kunt een voetenbad nemen terwijl u televisie kijkt, een boek leest of zelfs als u nog aan het werk bent achter de computer. Bij Pedimarkt zijn er voetenbaden te koop die een combinatie zijn van massage, warmtebehandeling en bubbelbad. Dit is een ware verwennerij voor uw voeten! 

Voetbad, oliën en badzout

Via deze webwinkel kunt u bovendien allerlei oliën en badzout in verschillende prijsklassen en samenstellingen bestellen. Zoals balsamische kruidenoliën voor de verlichting van pijnlijke voeten of rozemarijn badzout voor een zachte en grondige reiniging. Kijkt u rustig verder op de website voor meer informatie en haal snel een heerlijk massagebad in huis. 


Gratis verzending boven € 50,-

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen bedenktijd!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt