• NLNederlands
Categorieën
Selecteer je taal

Voetenbad

Home Verzorging Voetenbad
Voetenbad

Na een lange inspannende dag is het heerlijk om uw voeten lekker te verwennen met een voetenbad. Pedimarkt biedt een breed assortiment van voetenbaden, tabletten, oliën en zout voor een massage van uw voeten. 

Bekijk op deze pagina ons volledige assortiment, of ga naar :Weergave:


Bezig met laden...

Voetenbad zorgt voor ontspanning 

Een voetenbad verdrijft de moeheid uit uw voeten, geeft frisheid en bevordert de doorbloeding. Het geeft u ook een moment van een ontspanning na een drukke dag. U kunt een voetenbad nemen terwijl u televisie kijkt, een boek leest of zelfs als u nog aan het werk bent achter de computer. Bij Pedimarkt zijn er voetenbaden te koop die een combinatie zijn van massage, warmtebehandeling en bubbelbad. Dit is een ware verwennerij voor uw voeten! 

Voetbad, oliën en badzout

Via deze webwinkel kunt u bovendien allerlei oliën en badzout in verschillende prijsklassen en samenstellingen bestellen. Zoals balsamische kruidenoliën voor de verlichting van pijnlijke voeten of rozemarijn badzout voor een zachte en grondige reiniging. Kijkt u rustig verder op de website voor meer informatie en haal snel een heerlijk massagebad in huis. 


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0