Gratis verzending boven € 50,- (anders € 2,95)
Dé specialist in voetverzorging
Sokken /

Zilversokken

Voor de aanschaf van zilversokken kunt u terecht bij Pedimarkt. De functionele en comfortabele sokken met puur zilvergaren zijn een uitkomst bij veel voetklachten, zoals zweetvoeten, voetschimmel en koude voeten. Bij Pedimarkt zijn er zilversokken verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en maten.Weergave:


Bezig met laden...
1 reviews
Deze functionele en comfortabele kniekousen met puur zilvergaren zijn een uitkomst bij veel voetklachten zoals zweetvoeten, koude voeten en voetschimmel.
21,95
1 reviews
De zilvers sportsokken zijn wellicht de beste footies die er verkrijgbaar zijn. Warmte regulerend en actief tegen zweetvoeten.
21,95 24,95
4 reviews
Deze functionele en comfortabele sokken met puur zilvergaren zijn een uitkomst bij veel voetklachten zoals zweetvoeten, koude voeten en voetschimmel.
15,95
3 reviews
De Zilver werksokken van Best4Feet zijn multifunctionele werksokken die ideaal zijn voor iedereen met gevoelige voeten. Het zilver doodt bacteriën en...
18,95
0 reviews
De Zilver werksokken van Best4Feet zijn multifunctionele werksokken die ideaal zijn voor iedereen met gevoelige voeten. Kom kijken wat het zilver voor u kan...
16,95 21,95
2 reviews
De zilvers sportsokken zijn wellicht de beste korte sportsokken die er verkrijgbaar zijn. Warmte regulerend en actief tegen zweetvoeten.
12,95
3 reviews
Heerlijk warme werk- en wandelsokken die uw voeten droog houden en luchtjes tegen gaan. In verschillende stijlvolle kleuren.
19,95
0 reviews
Heerlijk warme ski sokken die uw voeten droog houdt en luchtjes tegen gaan. Ook zeer geschikt als wandel of werksokken
24,95 27,95
0 reviews
Heerlijk warme ski sokken die uw voeten droog houdt en luchtjes tegen gaan. Ook zeer geschikt als wandel of werksokken.
24,95 27,95
1 reviews
Deze functionele en comfortabele sokken met puur zilvergaren zijn een uitkomst bij veel voetklachten zoals zweetvoeten, koude voeten, eczeem en voetschimmel....
19,95
2 reviews
Ideale combinatie tussen zilvergaren en bamboe. Zachte sokken en super effectief tegen zweetvoeten, koude voeten en voetschimmel.
17,50 18,95
0 reviews
Vindt u knellende sokken ook zo vervelend? Dan is dit de oplossing ; zilversokken zonder elastiek zitten heerlijk zacht tegen de onderkant van uw kuiten....
15,95 18,95

 

Sokken tegen voetschimmel, (zwemmers)eczeem en infecties

De steriele en antibacteriële werking van zilver is van oudsher bekend. Zilversokken helpen daardoor effectief tegen voetschimmel en zwemmerseczeem. Bacteriën worden namelijk gedoodt zodat er ook geen onaangename jeuk en luchtjes kunnen ontstaan. Dit voorkomt ook de kans op infecties, zoals bij de diabetische voet erg belangrijk is.

Ook zijn ze vanwege de antibacteriële werking ideaal als u de sokken door (werk-) omstandigheden langere tijd moet dragen. 

Sokken tegen zweetvoeten

De sokken werken ook uitstekend tegen zweetvoeten. Vochtige voeten door zweten zijn een heerlijke broedplaats voor bacteriën. Deze bacteriën zorgen juist ook voor de vervelende geur. Zoals gezegd doodt het zilver in de sokken bacteriën. Hierdoor kunnen zweetluchtjes binnen 1 uur worden verholpen. Gegarandeerd !

Sokken tegen koude voeten

Door de temperatuur regulerende eigenschappen van zilver hoeft u nu geen koude voeten meer te krijgen. Vooral de heerlijk dikke werksokken en Outdoor sokken zijn ideaal voor iedereen die al lang zoekt naar een goede oplossing. Zoek niet verder, maar koop zilversokken tegen koude voeten! 

Het zal duidelijk zijn dat zilversokken bijzonder veel functies hebben en goed werken tegen diverse vervelende kwalen. Hierdoor kunt u door het dragen van zilversokken uw voeten in de beste conditie houden.

Voor meer informatie over de toepassing van zilvergaren in sokken? Kijk dan op www.zilvergaren.nl


Gratis verzending boven € 50,- (anders € 2,95)

Advies nodig? Bel 033 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen niet goed, geld terug!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt