• NLNederlands
Categorieën
Selecteer je taal

Zilversokken

Home Soktober Zilversokken
Zilversokken

Voor de aanschaf van zilversokken kunt u terecht bij Pedimarkt. De functionele en comfortabele sokken met puur zilvergaren zijn een uitkomst bij veel voetklachten, zoals zweetvoeten, voetschimmel.

Bovendien zijn het de beste sokken tegen koude voeten, omdat ze de oorzaak van de kou aanpakken, namelijk een gebrek aan doorbloeding. Bij Pedimarkt zijn er zilversokken verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en maten.Weergave:
 


Bezig met laden...

Sokken tegen voetschimmel, (zwemmers)eczeem en infecties

De steriele en antibacteriële werking van zilver is van oudsher bekend. Zilversokken helpen daardoor effectief tegen voetschimmel en zwemmerseczeem. Bacteriën worden namelijk gedoodt zodat er ook geen onaangename jeuk en luchtjes kunnen ontstaan. Dit voorkomt ook de kans op infecties, zoals bij de diabetische voet erg belangrijk is.

Ook zijn ze vanwege de antibacteriële werking ideaal als u de sokken door (werk-) omstandigheden langere tijd moet dragen. 

Sokken tegen zweetvoeten

De sokken werken ook uitstekend tegen zweetvoeten. Vochtige voeten door zweten zijn een heerlijke broedplaats voor bacteriën. Deze bacteriën zorgen juist ook voor de vervelende geur. Zoals gezegd doodt het zilver in de sokken bacteriën. Hierdoor kunnen zweetluchtjes binnen 1 uur worden verholpen. Gegarandeerd !

Sokken tegen koude voeten

Door de temperatuur regulerende eigenschappen van zilver hoeft u nu geen koude voeten meer te krijgen. Vooral de heerlijk dikke werksokken en Outdoor sokken zijn ideaal voor iedereen die al lang zoekt naar een goede oplossing. Zoek niet verder, maar koop zilversokken tegen koude voeten! 

Het zal duidelijk zijn dat zilversokken bijzonder veel functies hebben en goed werken tegen diverse vervelende kwalen. Hierdoor kunt u door het dragen van zilversokken uw voeten in de beste conditie houden.

Voor meer informatie over de toepassing van zilvergaren in sokken? Kijk dan op www.zilvergaren.nl


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0