Gratis verzending boven € 50,-
Dé specialist in voetverzorging
Sokken /

Diabetes sokken

Voor mensen met diabetes is de verzorging van de voeten van groot belang. De voeten zijn extra gevoelig voor wondjes en bovendien kunnen bacteriën infecties veroorzaken en zo veel schade aanrichten. Het dragen van de juiste sokken en kousen kan een belangrijke rol spelen in het voorkomen van voetproblemen zoals een diabetische voet.Weergave:


Bezig met laden...
1 reviews

Deze functionele en comfortabele kniekousen met puur zilvergaren zijn een uitkomst bij veel voetklachten zoals zweetvoeten, koude voeten en voetschimmel.

21,95
2 reviews

De zilver footies zijn wellicht de beste footies die er verkrijgbaar zijn. Warmte regulerend (koel in de zomer) en actief tegen zweetvoeten. Zweetlucht verdwijnt binnen in uur !

21,95 24,95
0 reviews

Reflexa Diabetic is de meest wetenschappelijk geavanceerde diabetes sok die verkrijgbaar is. Speciaal ontwikkelt voor diabetische voeten door vooraanstaande podotherapeuten en sokkenexperts in de USA.

12,95 27,95
3 reviews

De Zilver werksokken van Best4Feet zijn multifunctionele werksokken die ideaal zijn voor iedereen met gevoelige voeten. Het zilver doodt bacteriën en voorkomt zweetvoeten!

18,95
0 reviews

De Zilver werksokken van Best4Feet zijn multifunctionele werksokken die ideaal zijn voor iedereen met gevoelige voeten. Kom kijken wat het zilver voor u kan doen !

16,95 21,95
5 reviews

De zilvers sportsokken zijn wellicht de beste korte sportsokken die er verkrijgbaar zijn. Warmte regulerend en actief tegen zweetvoeten.

12,95
0 reviews

Sokken die geschikt zijn voor de gevoelige voet (zoals bij diabetes). Hoge kwaliteit materialen en zeer comfortabel.

22,40
0 reviews

Diabetes vriendelijke sokken van Sockwell met een niet knellend boord vanwege het losjes gebreide boord. Erg comfortabel.

22,40
3 reviews

Heerlijk warme werk- en wandelsokken die uw voeten droog houden en luchtjes tegen gaan. In verschillende stijlvolle kleuren.

19,95
0 reviews

Heerlijk zachte pasvorm. Door gebruikte materialen zeer geschikt voor de gevoelige voet, zoals bij diabetes.

19,99
1 reviews

Deze functionele en comfortabele sokken met puur zilvergaren zijn een uitkomst bij veel voetklachten zoals zweetvoeten, koude voeten, eczeem en voetschimmel. Ook erg geschikt voor de diabetische voet.

19,95
0 reviews

Reflexwear Diabetes sokken zijn door vooraanstaande podotherapeuten ontwikkeld in samenwerking met diabetes experts. Hierdoor zijn deze sokken zeer geschikt voor mensen met diabetes.

19,99

Voorkom wrijving en wondjes !

Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen wondjes ontstaan (diabetische voet). Sokken met een minimum aan naden en vervaardigd van de juiste materialen kunnen hierbij enorm helpen. De diabetes sokken en kousen van Pedimarkt zijn geselecteerd op basis van onze uitgebreide kennis van de kwetsbare diabetische voet.

Een belangrijke factor is het boord van de sokken en knie kousen. Deze mogen absoluut niet knellen waardoor de bloedcirculatie verminderd wordt. Knellende sokken kunnen ook wonden veroorzaken en dat moet uiteraard koste wat kost voorkomen worden.

Een ander aspect van goede diabetes sokken is dat er goede vocht afdrijving plaatsvindt. Vochtige voeten beschadigen namelijk sneller en ook bacteriën vinden vocht fijn. Een diabetesvoet die vochtig is krijgt eerder wonden en bacteriën zorgen voor een grote kans op infecties. En dat moet zoals gezegd absoluut voorkomen worden.

Zilversokken bij uitstek geschikt

De zilversokken van Best4Feet zijn bij uitstek geschikt bij diabetes. De constructie met platte, niet voelbare naden, vervaardiging van ademend katoen in combinatie met zilvergaren zijn onovertroffen. Zilver doodt namelijk bacteriën, waardoor infectiegevaar aanzienlijk verminderd wordt. Het boord van de sokken knelt niet en daarmee zijn deze diabetes sokken de beste keuze voor iedereen met suikerziekte. En ook fijn: deze zilversokken zijn ook verkrijgbaar als kousen tot aan de knie, zodat het hele onderbeen beschermd wordt.

Ook diabetes? Uw voeten kunnen onze sokken goed gebruiken.

Bestel snel uw eigen diabetes sokken in onze shop en betaal eenvoudig en veilig via de vele betaalmogelijkheden die wij bieden. Dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling snel bij u thuis is.


Gratis verzending boven € 50,-

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen bedenktijd!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt