Gratis verzending boven € 50,- (anders € 2,95)
Dé specialist in voetverzorging

Het verbaast u misschien, maar sokken zijn net zo belangrijk voor uw voeten als de schoenen die u draagt. Het comfort dat u ervaart bij lopen en staan is voor een groot deel afhankelijk van de sokken die in uw schoenen heeft. Zijn deze met of zonder naad en van welk materiaal zijn ze vervaardigd?Weergave:


Bezig met laden...
1 reviews
De AF7 enkel bandage is een comfortabel, lichtgewicht alternatief voor volumineuze, beperkende enkel braces. De AF7 gebruikt geen bandjes, gespen, klemmen,...
24,99
0 reviews
De Zilver werksokken van Best4Feet zijn multifunctionele werksokken die ideaal zijn voor iedereen met gevoelige voeten. Kom kijken wat het zilver voor u kan...
16,95 21,95
3 reviews
De Zilver werksokken van Best4Feet zijn multifunctionele werksokken die ideaal zijn voor iedereen met gevoelige voeten. Het zilver doodt bacteriën en...
18,95
1 reviews
Deze functionele en comfortabele kniekousen met puur zilvergaren zijn een uitkomst bij veel voetklachten zoals zweetvoeten, koude voeten en voetschimmel.
21,95
2 reviews
De zilvers sportsokken zijn wellicht de beste korte sportsokken die er verkrijgbaar zijn. Warmte regulerend en actief tegen zweetvoeten.
12,95
3 reviews
Heerlijk warme werk- en wandelsokken die uw voeten droog houden en luchtjes tegen gaan. In verschillende stijlvolle kleuren.
19,95
0 reviews
Heerlijk warme ski sokken die uw voeten droog houdt en luchtjes tegen gaan. Ook zeer geschikt als wandel of werksokken.
24,95 27,95
0 reviews
Heerlijk warme ski sokken die uw voeten droog houdt en luchtjes tegen gaan. Ook zeer geschikt als wandel of werksokken
24,95 27,95
1 reviews
De zilvers sportsokken zijn wellicht de beste footies die er verkrijgbaar zijn. Warmte regulerend en actief tegen zweetvoeten.
21,95 24,95
1 reviews
Deze functionele en comfortabele sokken met puur zilvergaren zijn een uitkomst bij veel voetklachten zoals zweetvoeten, koude voeten, eczeem en voetschimmel....
19,95
2 reviews
Ideale combinatie tussen zilvergaren en bamboe. Zachte sokken en super effectief tegen zweetvoeten, koude voeten en voetschimmel.
17,50 18,95
0 reviews
Hele vrolijke sokken, met uiteraard de voordelen van de eigenschappen van zilvergaren. Doodt bacteriën en schimmels en helpt huidproblemen te voorkomen.
16,95

Zweetvoeten, blaren of branderige voeten voorkomen met de juiste sokken

Met de juiste sokken kunt u veel problemen voorkomen of verhelpen. Door sokken zonder naden voorkomt u dat u blaren krijgt en door sokken van het juiste materiaal voorkomt u branderige en zweterige voeten. Vooral voor diabetici en andere mensen met gevoelige voeten weten hoe belangrijk dit is.

Sokken voor goede doorbloeding

Een goede doorbloeding van uw voeten en benen voorkomt dat u koude voeten krijgt of dat uw benen opgezwollen raken. Bij Pedimarkt hebben we verschillende soorten sokken en kousen die de doorbloeding bevorderen:
- compressiekousen
- zilversokken

Geïnteresseerd?

Wilt u ook een hoge kwaliteit sokken om voetproblemen te voorkomen en te genieten van een hoog comfort? Koop dan snel onze sokken!


Gratis verzending boven € 50,- (anders € 2,95)

Advies nodig? Bel 033 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen niet goed, geld terug!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt