Menu

Keuzehulp

Medische schoenen

Home Medische schoenen
Medische schoenen
Medische schoenen van Suecos

De medische schoenen van Suecos zijn de oplossing voor iedereen die voor haar/zijn werk veel kilometers moet lopen en aan het einde van de dag vermoeide en pijnlijke voeten heeft? De sneakers van Suecos zijn super licht en zeer schokdempend waardoor pijn aan gewrichten (enkels, knieën en rug) tot het verleden behoren. En uiteraard voldoen deze werkschoenen aan de eisen zoals die in aan werkschoenen in de zorg gesteld worden.

En voor iedereen die last heeft van vermoeide voeten, pijnlijke gewrichten zijn deze schoenen en sneakers ook zeer geschikt om te dragen in je vrije tijd. Ze werken niet alleen goed, maar zien er ook nog eens mooi uit.

Medische schoenen

Ben je verpleegkundige of verzorger en loopt je de hele dag om patiënten te helpen gezond te worden? Of werk je in de horeca of welness? Denk dan ook aan je eigen welzijn en schaf een paar medische schoenen van Suecos aan.

Suecos Schoenen voor in de zorg 

Met de medische Suecos schoenen voor zorg specialisten ben je verzekerd van optimaal comfort en ondersteuning, zodat je de hele dag goed kunt functioneren. De schoenen zijn elegant, opgewassen tegen (chemische) vloeistoffen en uitstekend schoon te maken. Door de ademende materialen wordt ervoor gezorgd dat je voeten minder zweten en minder luchtjes afgeven. De eenvoudige sluitingen zorgen er tevens voor dat de schoenen eenvoudig aan en uitgetrokken worden.

De medische schoenen van Suecos zijn ware alleskunners en zeer breed toepasbaar. Of je verpleegkundige bent, arts, assistent of verzorgende, de Suecos schoenen helpen je het zware werk te kunnen uitvoeren. Natuurlijk zijn deze hygiënische schoenen ook uitstekend voor mensen in de horeca of welness!

Suecos verpleegkundige schoenen kopen?

Pedimarkt is de exclusieve distributeur van medische schoenen van Suecos. Wil je een paar medische schoenen kopen, dan kan dat heel snel en makkelijk via onze winkel(wagen). Ben je al een geregistreerde klant? Dan gaat dit helemaal met slechts een paar muisklikken. Schrijf je nu ook in voor onze nieuwsbrief, want dan profiteer je regelmatig van speciale aanbiedingen en kortingen betreffende medische Suecos schoenen.

Schoenen ook geschikt voor in de horeca

Deze schoenen zijn niet alleen maar geschikt voor in de zorg, zoals het ziekenhuis, verzorgingstehuizen of bij tandartspraktijken. Ook in het restaurant of hotel kunnen deze schoenen bijzonder goed gebruikt worden. Dit komt door de eigenschappen op het gebied van hygiëne, antislip en natuurlijk het feit dat ze vermoeide voeten voorkomen. In de horeca wordt ook erg veel gelopen, dus dan komen Suecos schoenen ook erg goed van pas.

Wil je deze medische schoenen aanschaffen voor je personeel, vraag dan vrijblijvend om een offerte op maat.

    01-06-2023 17:00
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.