Gratis verzending boven € 50,-
Dé specialist in voetverzorging
Schoenen /

Medische klompen

Weergave:


Bezig met laden...
2 reviews

De Suecos Oden Medical medische klompen zijn vrolijke, super comfortabele klompen voor in de zorg. U kunt een hele dag lopen zonder vermoeide voeten te krijgen.

49,95
2 reviews

De Suecos Oden Tropical medische klompen zijn vrolijke, super comfortabele klompen voor in de zorg. U kunt een hele dag lopen zonder vermoeide voeten te krijgen.

49,95
1 reviews

De Suecos Oden Coral medische klompen zijn vrolijke, super comfortabele klompen voor in de zorg. U kunt een hele dag lopen zonder vermoeide voeten te krijgen.

49,95
2 reviews

Wellicht de meest comfortabele medische klomp die er verkrijgbaar is. Met een mooie strakke vormgeving en verhoogde hak. Geen vermoeide voeten meer.

59,90 69,90
0 reviews

Gesloten medische klomp met hoge hakken. Elegant en super functioneel en comfortabel.

69,90
1 reviews

Deze stoere en zeer sterke dichte klompen zijn ideaal voor in de keuken of in de zorg. Natte vloeren? Geen probleem!

48,50
0 reviews

Deze gesloten en zeer sterke klompen zijn ideaal voor in de keuken of in de zorg. Natte vloeren? Geen probleem!

48,50
1 reviews

Deze stoere en zeer sterke klompen zijn ideaal voor in de keuken of in de zorg. Natte vloeren? Geen probleem!

48,50
0 reviews

Deze mooie en zeer sterke klompen zijn ideaal voor in de keuken of in de zorg. Natte vloeren? Geen probleem!

48,50
0 reviews

Deze stoere en zeer sterke klompen zijn ideaal voor in de keuken of in de zorg. Natte vloeren? Geen probleem!

48,50
2 reviews

Deze fraaie en zeer comfortabele klompen zorgen ervoor dat u eenvoudig lang kunt lopen en staan zonder vermoeide voeten te krijgen.

49,95
2 reviews

Loopt u voor uw werk in de zorg of horeca veel ? Dan hoeft u nu nooit meer vermoeide voeten te hebben. Super licht, comfortabel en eenvoudig schoon te maken.

49,95

 

Medische klompen

Mensen die in de zorg werken, zoals verpleegkundigen of artsen, lopen enorm veel en stellen daarom hoge eisen aan het schoeisel waarop zij lopen. Het schoeisel moet comfortabel, functioneel, maar uiteraard ook veilig en eenvoudig schoon te maken zijn. In dat geval bieden medische klompen van Suecos uitkomst. Suecos schoenen en klompen zijn super licht van gewicht en zorgen ervoor dat je na een lange dag nog steeds geen vermoeide voeten hebt. 

Ervaar het nu zelf en koop een paar heerlijke Suecos klompen!
 

Ziekenhuis klompen

Suecos klompen zijn er niet alleen voor de medische sector, ook serveersters, badmeesters of bijvoorbeeld schoonmaaksters, hebben veel baat bij ons speciaal ontwikkelde schoeisel. De Suecos medische (‘clogs’) klompen voldoen namelijk aan hoge eisen en zijn speciaal ontwikkeld om functionaliteit en comfort te bieden. Door de gepatenteerde Xcell materialen zijn de medische klompen van Suecos bijzonder comfortabel en absorberen zij schokken zodanig dat deze de knieën en rug enorm ontlasten. Ook de ondersteuning is van een bijzonder hoog niveau. Hierdoor ervaart iedere professional veel minder vermoeidheid in uw voeten.
 

Medische klompen met zorg voor uw voeten

Medische klompen van Suecos zijn constant aan onderzoek onderhevig om u het beste resultaat te bieden.
 

Verpleegkundige klompen?

Wilt u deze hygiënische en comfortabele klompen aanschaffen voor uw personeel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. Ook komen wij graag bij u langs voor een pas sessie om ervoor te zorgen dat uw personeel op de juiste klompen in de juiste maat lopen.


Gratis verzending boven € 50,-

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen bedenktijd!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt