Menu

Keuzehulp

Slippers heren

Home Verwijderen uit indexatie (Rob houdt dit bij) Slippers heren
Slippers-heren

Geen pijn meer aan de voeten door het lopen op teenslippers! Onze heren slippers hebben een erg goed voetbed dat perfecte steun geeft aan de hele voet. Daardoor kun je uren op deze teenslippers lopen zonder pijn aan de voeten te krijgen. Slippers van SOLE zijn daarbij ook nog eens erg mooi om te zien en van een hoge kwaliteit. 

En wist je dat Sole teenslippers maakt van milieu vriendelijke materialen zoals gerecycled kurk en Bloom Foam (algen schuim)? Des te meer reden om deze slipper te proberen. Je voeten zullen het heerlijk vinden, en je krijgt er bovendien een goed gevoel van dat je het milieu hiermee ook ontziet.De beste slippers met goed voetbed

Bij Pedimarkt weten we dat de loophouding erg belangrijk is en dat schoenen daarin een grote rol spelen. In de zomer wordt er echter vaak op teenslippers gelopen en helaas zijn velen ervan niet goed voor de voeten.

Onze teenslippers zijn juist wel gemaakt vanuit de gedachte dat deze goed moeten zijn voor de voeten. Een goed voetbed dat ondersteuning geeft aan de voeten is iets wat we wel aan SOLE kunnen overlaten. Ze zijn specialist in het maken van steunzolen en weten dus wat er nodig is voor een goede loophouding. En hierin onderscheiden deze 'flip flops' zich bijvoorbeeld van de Adidas, Nike, Reef en in mindere mate Birkenstock sandalen.

Maar natuurlijk wil je ook echt iets moois aan de voeten. Ook dat is geregeld! De teenslippers zijn van hoogwaardige materialen en met een mooi design. Dus mannen opgelet: dit zijn de teenslippers die je de hele zomer een vakantie gevoel geven, zonder pijn aan de voeten !

Gerecyclede materialen

Duurzaamheid is een steeds belangrijker aspect waar we rekening mee houden. SOLE producten zijn gemaakt voor een groot deel van gerecycled kurk gemaakt (van gebruikte wijnflessen). Miljoenen kurken zijn middels het ReCork programma verzameld en tot prachtige producten gemaakt.

Een groot voordeel van kurk is de uitstekende energie teruggave en demping die ze geven. Hierdoor is de belasting op de gewrichten minimaal en kan de afwikkeling van de voeten plaatsvinden op een zeer soepele manier.

Wil je meer informatie over waarom sommige teenslippers pijnlijke voeten veroorzaken en andere (zoals die van SOLE) juist heerlijk lopen? Lees het in ons blog.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.