Menu

Keuzehulp

Onze nieuwsbrieven zijn verbeterd

Home Onze nieuwsbrieven zijn verbeterd
Onze nieuwsbrieven zijn verbeterd

Nieuwsbrief verbeterd

Wij zijn blij met jou als nieuwsbrief abonnee ! Ben jij ook blij met ons?

Al een tijdje ontvang je onze nieuwsbrieven, daar zijn we erg blij mee. Met onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte houden van allerlei nieuwe producten, ontwikkelingen en acties. Maar, het kan soms ook zo zijn, dat je van ons mails krijgt met informatie waar jij niet echt wat aan hebt. Waarschijnlijk krijg je, net als veel anderen, al heel veel mails daarom willen we je vooral datgene aanbieden wat voor jou relevant is. Dat is de reden dat wij onze nieuwsbrieven hebben verbeterd.

Vooral relevante informatie, waar jij iets aan hebt

Wij willen niet dat je overspoeld wordt met berichten waar je niks mee doet. Daarom filteren we vanaf nu vooral op zaken waar jij interesse in hebt. Zoals over producten die jij gekocht hebt en misschien weer een keer nodig hebt. Of we kunnen je een alternatief aanbieden. Ben je op zoek naar een bepaalde oplossing maar kun je die niet vinden? Ook daar kunnen we je mee helpen.
Natuurlijk zullen we je nog steeds op de hoogte houden van nieuwe producten en kortingsacties, want die zijn natuurlijk altijd relevant.

Informatie via mail, WhatsApp en social media

Zoals je van ons gewend bent, houdt onze service niet op bij het versturen van e-mails. Hoewel we met onze nieuwe nieuwsbrieven straks nog beter kunnen ondersteunen, blijft onze klantenservice natuurlijk voor je beschikbaar. Persoonlijk contact en advies vinden wij erg belangrijk en daarom is onze klantenservice tegenwoordig via veel verschillende kanalen bereikbaar, ook per telefoon! Op deze manier kunnen we je helpen met het vinden van een oplossing voor je voetprobleem zodat jij weer vrij en comfortabel kunt bewegen.

      04-04-2023 12:33
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies