Menu

ThermoActive coolpack

Home Zoek op merk ThermoActive coolpack
ThermoActive-coolpack


Bezig met laden...
ThermoActive coolpack standaard (26,5x36,8cm)
ThermoActive coolpack standaard (26,5x36,8cm)
(2)

26,95

ThermoActive coolpack voor de nek (58cm)
ThermoActive coolpack voor de nek (58cm)
(1)

26,95

ThermoActive coolpack GROOT (33x54,6cm) - Heerlijk koud
ThermoActive coolpack GROOT (33x54,6cm) - Heerlijk koud
(1)

49,95

ThermoActive coolpack KLEIN (19x29cm)
ThermoActive coolpack KLEIN (19x29cm)
(0)

15,95

ThermoActive coolpackThermoActive coolpack is het beste wat er verkrijgbaar is op het gebied van koude therapie. Het geheim zit vooral in het gebruikte gel.

De gel in deze coolpack blijft namelijk soepel bij bevriezing (dus het contact en werking met het lichaamsdeel is optimaal) en bovendien blijft het materiaal ook langer koud dan iedere andere cold pack. Ook de afwerking van dik nylon dat dubbel gestickt is, zorgt dat lekken en scheuren geen kans krijgen.

Coolpack in verschillende maten

ThermoActive coolpackHet is belangrijk dat het materiaal goed aansluit bij de pijnlijke plek om ze de beste koude therapie te bieden. Maar ook belangrijk is dat het gehele oppervlakte bedekt wordt, zodat je niet steeds hoeft te schuiven.

ThermoActive is om die redenen in diverse maten beschikbaar. Van een kleine handzame variant die je eenvoudig in de verzorgingstas kunt stoppen tijdens bijvoorbeeld wedstrijden.

Koude therapie voor groot oppervlakte en de nek

ThermoActive heeft ook een hele grote versie, die door fysiotherapeuten goed te gebruiken is tijdens behandelingen. Met deze grote coolpack kun je een oppervlakte tot wel ruim 50 centimeter koelen. Ideaal natuurlijk voor lange spieren en pezen in bijvoorbeeld kuit en bovenbeen. Maar ook voor de onderrug is deze grote variant erg geschikt.

Koude therapie met cold pack voor de nek

Of wat dacht je van een speciaal gemaakte cold pack voor de nek? Deze is gemaakt om precies de vorm van de nek te volgen en daarmee een optimale koude therapie toe te passen.

ThermoAcvive is het beste dat op dit gebied te krijgen is, dus ervaar het nu zelf. Niet alleen voor thuis, maar ook voor de professionals zijn ThermoActive coolpacks geweldig!


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies