Gratis verzending boven € 50,-
Dé specialist in voetverzorging
Zoek op merk /

Spenco

Spenco is een innovatief farmaceutisch bedrijf waarvan het de missie is om mensen te helpen meer comfort te bereiken. Terwijl Spenco's core business draait om het produceren van hoge kwaliteit inlegzolen en voetverzorging producten, levert Spenco ook de meest geavanceerde sportgeneeskunde en eerste hulp producten zoals de 2nd Skin producten. 

Boven alles is kwaliteit van producten en klantenservice Spenco's focus. Zij zijn 100% toegewijd aan het overtreffen van uw verwachtingen bij het maken van producten en leveren van service.Weergave:


Bezig met laden...
0 reviews

Spenco® Performance gel zorgt voor een superieure schokdempping en geeft energie aan de voet terug voor optimaal comfort (44% bij iedere stap).

19,95
1 reviews

Spenco Total Support Max Premium steunzolen geven de maximale ondersteuning bij fysieke activiteiten als sporten of werken.

39,95
0 reviews

De Spenco Ironman Total Support THIN Premium steunzolen zijn de perfecte oplossing voor extra stabiliteit in schoenen waar weinig ruimte zit en die flexibiliteit belangrijk is.

39,95
0 reviews

Grootverpakking Skin on Skin hydrogel pads verzachten direct de pijn door blaren. Hierdoor kun je gewoon je (sport)schoenen dragen en zonder pijn lopen.

59,95
1 reviews

Deze inlegzolen van Spenco zijn speciaal ontwikkeld actieve buiten mens. De geavanceerde ondersteuning van de voetholte en de diepe hiel zorgen voor stabiliteit en helpen overpronatie te voorkomen.

22,95 34,95
0 reviews

De Allsport Insoles zijn hoogwaardige inlegzolen voor tijdens het sporten. Deze inlegzolen zijn geschikt voor alle soorten sporten, zowel binnen als buiten.

29,95
1 reviews

Hoogwaardige inlegzolen met gel, voor gebruik in zowel de sport- als medische sector.

24,95
0 reviews

De Ironman Total Support Premium inlegzolen zijn ontworpen met geavanceerde ondersteuning voor de voetholte en een diepe hiel voor totale ondersteuning.

39,95
0 reviews

Ulra-lichtgewicht, semi-stijve steunzool ontworpen voor veeleisende sporters. Integratie van Spenco® Total Support ® technologie en het gepatenteerde 3-POD Modulation System.

49,95 69,95
3 reviews

Deze inlegzolen zorgen voor comfort en ondersteuning voor vermoeide en pijnlijke voetholtes. Ze absorberen schokken en verminderen wrijving onder de voet.

19,95 26,95
3 reviews

De Spenco Occupational inlegzolen zijn zeer geschikt voor sporters die sporten op kunstgras en voor mensen met een hielspoor.

29,95
12,95

Gratis verzending boven € 50,-

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen bedenktijd!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt