Menu

Keuzehulp

SHOEFRESH

Home Zoek op merk Shoefresh
Shoefresh

Shoefresh schoenverfrisser

Maak je sportschoenen weer hygiënisch, droog en fris met de Shoefresh schoenverfrisser! In 2014 begon Shoefresh met een eenvoudig doel: het bieden van een oplossing voor natte en ruikende sportschoenen. Shoefresh is inmiddles uitgegroeid tot een toonaangevend merk dat door velen gezinnen en sporters in binnen- en buitenland wordt gebruikt. Met een Shoefresh schoenverfrisser heb je geen stinkende schoenen meer in huis, en hoef je geen natte schoenen meer aan te trekken, en het is nog gemakkelijk in gebruik!Snel je schoenen droog en fris met Shoefresh

Het drogen en reinigen van je (sport)schoenen of zelfs handschoenen is een fluitje van een cent met de schoenendroger van Shoefresh. De shoefresh is de meest verkochte schoenendroger van Nederland en wordt aanbevolend door pedicures. Houdt alle schoenen in je huishouden vrij van nare geurtjes door bacteriën en schimmels.

Hygiëne van je schoenen: wel zo verstandig

Het is heel gebruikelijk dat dagelijks schone sokken aan gedaan worden om ervoor te zorgen de voeten gezond blijven. Dit vinden we horen bij onze normale hygiënische principes. Hoe vreemd is het dan eigenlijk dat onze schoenen eigenlijk nooit schoon gemaakt worden. Schimmels en bacteriën krijgen rustig de gelegenheid om zich de schoenen te vermeerderen. Juist om die reden is de Shoefresh schoenverfrisser ontwikkeld. De hygiëne van de schoen bepaalt voor een groot deel de hygiëne van de voet en dus is het belangrijk deze goed te reinigen.

Shoefresh schoenendroger reinigt eenvoudig en snel

Shoefresh gebruikt een zeer effectief proces met Active Oxygen, waarbij bacteriën en schimmels gedood worden. Daarnaast maakt de schoenreiniger de schoenen droog, zodat bacteriën en schimmels ook niet zo snel kunnen vermeerderen. De Shoefresh is eenvoudig en snel in gebruik en geschikt voor iedereen in het gezin en voor alle type schoenen.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.