Menu

PROTECTAIR

Home Zoek op merk ProtectAir
ProtectAir

ProtectAir - een oplossing tegen kalknagels

ProtectAir is wellicht de meest effectieve manier om van die vervelende kalknagels af te komen. Het behandelt niet alleen de nagel, maar voorkomt middels de schoenenspray ook dat herinfectie plaatsvindt. De behandeling en dus het herstel van de nagel is korter dan bij veel andere oplossingen. Dus aarzel niet en zorg voor mooie nagels die ook mooi blijven!Over ProtectAir

ProtectAir, opgericht in 2018 door twee Nederlandse ondernemers, is een bekend Nederlands merk dat gespecialiseerd is in de directe (online) verkoop van zelfzorgmiddelen onder de merknaam ProtectAir. Sinds de oprichting heeft ProtectAir zich ontwikkeld tot Europese marktleider op het gebied van de verkoop van kalknagelproducten, met een sterke aanwezigheid in maar liefst 9 landen.

De producten van ProtectAir ondergaan grondige klinische tests, zijn volledig gedocumenteerd en zijn geregistreerd als medisch hulpmiddel in de Europese Unie. Dankzij hun unieke samenstelling behoren ze tot de top in hun categorie. De effectiviteit van de producten wordt onderstreept door hun succes op de Europese markt, waar ze een reputatie hebben opgebouwd als betrouwbare oplossing voor kalknagelproblemen.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies