Menu

INGLOT

Home Zoek op merk Inglot
Inglot

Water en zuurstofdoorlatende nagellak van Inglot

Inglot is een hoogwaardig cosmetisch bedrijf dat prachtige cosmetische producten levert. Inglot zet zich o.a. in voor dierproefvrije en veganistische producten, waardoor het merk niet alleen aantrekkelijk is voor liefhebbers van nagellak, maar ook voor ethisch bewuste consumenten. De zuurstofdoorlatende formule van Inglot nagellak zorgt ervoor dat je nagels kunnen ademen, waardoor ze sterker en gezonder blijven. 

 

Bezig met laden...
Inglot O2M Nagellak zuurstof- en waterdoorlatend
Inglot O2M Nagellak zuurstof- en waterdoorlatend
(8)

16,99

Inglot O2M zuurstof doorlatende base coat
Inglot O2M zuurstof doorlatende base coat
(0)

16,99

Inglot O2M zuurstof doorlatende top coat
Inglot O2M zuurstof doorlatende top coat
(0)

16,99

Inglot Nail Enamel remover (100ml)
Inglot Nail Enamel remover (100ml)
(1)

8,99

Ademende nagellak

Met veel andere merken is het een probleem dat je geen nagelbehandelingen voor bijvoorbeeld kalknagels kunt ondergaan, wanneer de nagel is afgedekt met nagellak. Bij Inglot is dat anders. Je kunt de Inglot OM2 water- en zuurstofdoorlatende nagellak tijdens een kalknagelbehandeling gewoon op je nagels laten zitten.

Halal en vegan

Deze OM2 nagellak van Inglot is dierproefvrij en alcoholvrij. Daarnaast is deze nagellak ook water- en zuurstofdoorlatend wat ervoor zorgt dat je nagels niet worden afgesloten, daarom is deze nagellak ook halal gecertificeerd. De materialen zijn bovendien VEGAN, omdat er geen enkele dierlijke materialen gebruikt zijn voor de productie van deze geweldige producten en daarbij wordt het ook niet getest op dieren. Genoeg reden dus om te kiezen voor Inglot nagellak!


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies