Gratis verzending boven € 50,-
Dé specialist in voetverzorging
Inlegzolen / steunzolen /

Inlegzolen zweetvoeten

Weergave:


Bezig met laden...
2 reviews

Maak snel een einde aan zweetvoeten, nare luchtjes en koude voeten. Deze inlegzolen werken snel en passen in iedere schoen.

14,95
2 reviews

Comfortabele inlegzolen van emseccovezel. Bijzonder geschikt voor veiligheidsschoenen, wandelschoenen en transpirerende voeten.

15,95 17,95
0 reviews

Wrijving onder de voet geeft pijn en kan zweetvoeten veroorzaken. Met de Epitact Aeroshoes inlegzolen, worden beide problemen aangepakt.

19,95 34,95
0 reviews

GOFIX inlegzolen nemen de druk van de voeten weg en geven maximaal comfort gedurende het staan. Zij zijn schokabsorberend en voorzien van een antibacteriële latex laag, die bedekt is met zacht kwalite

24,50
0 reviews

De met Aloe Vera geïmpregneerde inleg-/opvulzool is uitstekend geschikt om te gebruiken bij zweetvoeten.

11,50
0 reviews

De MYSOLE Work Anti-static is speciaal ontwikkeld voor gebruik in werkschoenen. Het basismateriaal is duurzaam EVA voor ondersteuning en comfort.

15,95
1 reviews

De MYSOLE™ Hydro-sorb is speciaal ontwikkeld voor mensen met overmatig transpirerende voeten. Doordat de gehele inlegzool slechts 3mm dik is, past deze in vrijwel alle schoenen.

9,95
6 reviews

De MYSOLE Multisorb is een inlegzool met een zeer groot schokdempend vermogen. Zorgt voor ondersteuning van de achter- en middenvoet, optimale drukontlasting, drukverdeling en schokdemping.

18,95
0 reviews

De Standard plus inlegzool dient ter vervanging van de bestaande inlegzool.

10,95
2 reviews

Speciale inlegzolen met bamboe tegen zweetvoeten. De antibacteriële werking van bamboe voorkomt dat bacteriën zweetlucht veroorzaken.

10,99

Inlegzolen tegen zweetvoetenZweetvoeten... zeer vervelend voor u zelf en voor uw omgeving. Maar daar kunt u iets aan doen. Met de juiste inlegzolen kunt u voorkomen dat uw voeten een onaangename geur verspreiden.

Inlegzolen tegen zweetvoeten

Onze inlegzolen tegen zweetvoeten zorgen ervoor dat er een goede vochtopname en ventilatie plaatsvindt. Door de gebruikte materialen zijn de zooltjes ook nog eens schimmel- en bacterie werend. Zo kunt u uw voeten in goede conditie houden. 

Ook voor sporters en wandelaars 

Inlegzooltjes met grote vochtopnamecapaciteit, bijvoorbeeld Hydrosorb en Multisorb van MYSOLE, zijn niet alleen bijzonder effectief tegen een zweetvoetengeur. Deze vocht absorberende inlegzolen zijn eveneens erg handig bij intensieve sporten en outdoor activiteiten! Ook de comfortabele inlegzolen van emseccovezel zijn bijzonder geschikt voor wandelschoenen of veiligheidsschoenen.

Zooltjes tegen zweetvoeten, maar ook nog meer oplossingen

Bij Pedimarkt kunt u niet alleen terecht voor inlegzolen die de nare zweetvoeten geur tegengaan. Maar ook voor andere producten tegen zweetvoeten. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld ook: 
• Transpiratie crèmes voor het normaliseren en reguleren van uw voettranspiratie. 
• Frisse lotions waarmee u voettranspiratie en dus nare geurtjes bestrijdt. 
• Speciale kousen die de zweetvoetengeur binnen één uur stoppen.


Gratis verzending boven € 50,-

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen bedenktijd!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt