nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt

Pedimarkt heeft het grootste assortiment inlegzolen en steunzolen van Nederland en België. Voor iedereen is er een geschikt model verkrijgbaar. Al onze inlegzolen zijn van erkende merken zoals SOLE, Bauerfeind, Mysole, Spenco en Medicovi. Zo bent u zeker van de beste kwaliteit die er te krijgen is. En tegen een scherpe prijs !

Kies hieronder de inlegzolen die het beste bij u passen. Heeft u gewoon wat extra ondersteuning en comfort nodig? Dan bent u hier op de juiste plaats. Heeft u last van specifieke voetproblemen dan hebben we daar ook vast een oplossing voor. Komt u er niet helemaal uit, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Ondersteuning en comfort

Inlegzolen bieden vooral extra ondersteuning en comfort. Veel schoenen geven geen of weinig ondersteuning aan de voeten omdat de zolen vrijwel plat zijn. Voor een goede afwikkeling van uw voeten en dus een goede loophouding, is het belangrijk dat uw voeten ondersteuning krijgen op de plaats waar u dat nodig heeft. Zo voorkomt u pijn aan spieren en gewrichten en kunt u meer genieten van activiteiten.

Wij hebben een indeling gemaakt van ons assortiment op basis van het gebruik van de zolen en de klachten die u wellicht ervaart bij lopen en staan.

Wij begrijpen dat het assortiment erg groot is en dat u er wellicht niet helemaal uitkomt om de juiste zolen te kiezen. Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons altijd even een e-mail sturen (info@pedimarkt.nl) of ons bellen.

Heeft u advies nodig om tot een juiste keuze te komen ? Neem dan contact met ons op. We zijn u graag van dienst!