Gratis verzendingGratis verzending boven € 50,-
Dé specialist in voetverzorgingDé specialist in voetverzorging
Inlegzolen / steunzolen /

Steunzolen doorgezakte voet

Een doorgezakte voet (ook wel platvoet) leidt vaak tot knellende schoenen, pijnlijke voeten en soms zelfs tot knie- en rugpijn. Men noemt een doorgezakte voorvoet ook wel een spreidvoet of platvoet.

De voorvoetboog is namelijk doorgezakt, waardoor de middenvoetsbeentjes naar beneden drukken. De tenen worden gespreid en de voorvoet wordt platter en breder. Speciale steunzolen voor een doorgezakte voorvoet kunnen een uitstekende oplossing bieden. 


Weergave:


Bezig met laden...
0 reviews

De Spenco Ironman Total Support THIN Premium steunzolen zijn de perfecte oplossing voor extra stabiliteit in schoenen waar weinig ruimte zit en die flexibiliteit belangrijk is.

39,95
3 reviews

De waterzolen zorgen voor een continu variabele ondersteuning van de voeten en daarmee het lichaam. Door massage verdwijnt de pijn aan uw voorvoet. Shop nu !

35,00
16 reviews

Deze uitgebreid geteste MYSOLE Daily Comfort is dé oplossing voor veel voetproblemen bij heren en dames. Geeft optimale ondersteuning en is zeer comfortabel.

18,95
1 reviews

De Mysole Sport Racketsport inlegzool is uitermate geschikt voor veldsporten met veel zijwaartse bewegingen en staat garant voor optimale prestaties tijdens het sporten!

22,50
6 reviews

Deze silicone inlegzolen van hoge kwaliteit absorberen de schokken bij het (hard)lopen. Ideaal voor gevoelige gewrichten.

19,95 29,95
1 reviews

Deze comfortabele zolen geven een heerlijk zacht gevoel onder de gehele lengte van de voet. Silicone zolen zijn ideaal bij doorgezakte voorvoeten, mensen met reuma en diabetici.

29,95 37,95
0 reviews

De Ironman Total Support Premium inlegzolen zijn ontworpen met geavanceerde ondersteuning voor de voetholte en een diepe hiel voor totale ondersteuning.

39,95
0 reviews

Voor het tegengaan van pijnlijke voeten is het gebruik van ViscoPed de ideale oplossing. ViscoPed kan in elke schoen worden toegepast. Voordelig geprijsd !

59,00 69,00
1 reviews

Spenco Total Support Max Premium steunzolen geven de maximale ondersteuning bij fysieke activiteiten als sporten of werken.

39,95
13 reviews

De Mysole WORK Arch is wellicht de meest veelzijdige inlegzool die te krijgen is voor de voorvoet, holvoet en platvoet. Zeer geschikt voor werkschoenen en wandelschoenen.

25,75 27,75
3 reviews

De best ondersteunende steunzolen voor bijvoorbeeld in uw werk- of wandelschoenen. Voor een betere balans en lichaamshouding.

44,00 49,00
11 reviews

De SOLE Active Medium biedt perfecte ondersteuning en comfort in vrijwel iedere schoen. Uw schoenen worden met deze zooltjes voorzien van super ondersteunend voetbed.

49,00

Steunzolen speciaal voor een doorgezakte voorvoet

De speciale Pedimarkt steunzolen voor een doorgezakte voorvoet zijn ideaal tegen branderige en pijnlijke voorvoeten. Onze steunzolen zorgen ervoor dat de wreef goed ondersteund wordt. Daardoor neemt niet alleen de pijn af, maar kunt u eveneens een volledig doorgezakte voet voorkomen.

Uitgebreid assortiment steunzolen doorgezakte voorvoet

Pedimarkt is gespecialiseerd in steunzolen en andere producten voor het herstellen van verschillende voetproblemen. Bij ons vindt u ook een uitgebreid assortiment inlegzolen voor als u hinder ondervindt van een platvoet. Een greep uit ons aanbod: 

- Steunzolen van MYSOLE met optimale ondersteuning aan de voorvoet.
- Zeer zachte Epitact inlegzolen met gel plaatjes onder de voorvoet.

En natuurlijk de voordelige Pedimarkt voorvoetkussens van eigen merk.


Gratis verzending boven € 50,-

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen bedenktijd!

Beoordeling

keurmerk

Copyright © 2018 | Pedimarkt

veilig betalen veilig betalen