Gratis verzending boven € 50,- (anders € 2,95)
Dé specialist in voetverzorging
Inlegzolen / steunzolen /

Achillespees inlegzolen

Weergave:


Bezig met laden...
0 reviews
De best ondersteunende steunzolen voor in krappe schoenen, zoals voetbalschoenen, wielrenschoenen en skischoenen. Voor een betere balans en lichaamshouding.
44,95
4 reviews
De SOLE Active Medium biedt perfecte ondersteuning en comfort in vrijwel iedere schoen. Uw schoenen worden met deze zooltjes voorzien van super ondersteunend...
39,95 44,95
2 reviews
De best ondersteunende steunzolen voor bijvoorbeeld in uw werk- of wandelschoenen. Voor een betere balans en lichaamshouding.
44,95
1 reviews
De hielspoor kussens met Physio'choc absorberen energie die ontstaat door schokkende bewegingen als de voet de grond raakt.
19,95
0 reviews
Naast het verminderen van hielspoor werk deze kussens ook uitstekend ter verlichting van achillespees klachten.
14,95 29,95
0 reviews
Medicovi sport inlegzolen bieden optimale schokdemping en balans voor de beste sportprestaties. Hoge kwaliteit, snel in huis.
62,00
2 reviews
De Heelcup is ontwikkeld om achillespees- c.q. kuitspierklachten te voorkomen of te verhelpen. De Heelcup ontlast de achillespees en verhelpt daarmee vaak de...
15,95
2 reviews
Heelpad, een eenvoudige oplossing voor menig hiel- en middenvoetprobleem. Heelpads zijn breed toepasbaar, o.a. bij hielspoor of andere vormen van hiel- en...
15,95
1 reviews
Het platte siliconen hielkussen is een kwalitatief hoogwaardige oplossing bij hielpijnen. Het toch al zachte kussen heeft extra zachte "bluespots" op de plek...
28,25
3 reviews
Comfortabel zacht hielkussen om drukpijn bij hielpijn en hielspoor direct te verminderen. Ook geschikt om achillespees te ontlasten. Schuift niet tijdens het...
19,95
12,95
0 reviews
Heeft u last van hielpijn? Viscoheel kussens ontlasten de pezen, banden en gewrichten. Shop nu !
27,50

Inlegzolen tegen pijnlijke achillespees

Inlegzolenn achillespeesAchillespees problemen zijn erg pijnlijk en het herstel kan soms lang duren. Dit komt omdat de pees zelf geen goede bloedcirculatie heeft. Een lastig probleem dus als u niet de juiste aanpak kiest.

Vaak is het vooral ook belangrijk om de positie van de achillespees te verbeteren. Scheefstand veroorzaakt extra stress op de pees en dus overbelasting. De inlegzolen die we voor u geselecteerd hebben corrigeren de stand van de achilles en verminderen de overbelasting. Daardoor wordt het herstel bevorderd.
 

Oorzaak van achillespees klachten

Vaak is een verkeerde positie van de achillespees de veroorzaker van de pijn. Als uw loophouding niet goed is, kan er extra spanning op de pees komen, waardoor irritatie en pijn het gevolg zullen zijn.
 

Oplossingen voor snel herstel

Bij Pedimarkt hebben we verschillende effectieve oplossingen die u helpen snel te herstellen of juist problemen helpen voorkomen. Door de achillespees in de juiste houding te positioneren, wordt de belasting en irritatie minder en gaat het herstel sneller. We hebben ook andere oplossingen dan inlegzolen tegen achillespees klachten. Bijvoorbeeld compressiebandages van OS1st, die de bloedcirculatie rond de achilles verbeteren.

Ook helpt het om goede oefeningen te doen, waardoor de achillespees sterker wordt. Raadpleeg hiervoor ook uw huisarts of fysiotherapeut.


Gratis verzending boven € 50,- (anders € 2,95)

Advies nodig? Bel 033 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen niet goed, geld terug!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt