Gratis verzending boven € 50,-
Dé specialist in voetverzorging
Inlegzolen / steunzolen /

Achillespees inlegzolen

Weergave:


Bezig met laden...
0 reviews

De best ondersteunende steunzolen voor in krappe schoenen, zoals voetbalschoenen, wielrenschoenen en skischoenen. Voor een betere balans en lichaamshouding.

44,95
9 reviews

De SOLE Active Medium biedt perfecte ondersteuning en comfort in vrijwel iedere schoen. Uw schoenen worden met deze zooltjes voorzien van super ondersteunend voetbed.

44,95
2 reviews

De best ondersteunende steunzolen voor bijvoorbeeld in uw werk- of wandelschoenen. Voor een betere balans en lichaamshouding.

44,95
0 reviews

De Bauerfeind Ergopad Redux Heel 2 zorgt door effectieve correctie van de hiel dat de achillespees pijn snel verdwijnt.

59,00 74,95
1 reviews

De hielspoor kussens met Physio'choc absorberen energie die ontstaat door schokkende bewegingen als de voet de grond raakt.

19,95
0 reviews

Naast het verminderen van hielspoor werk deze kussens ook uitstekend ter verlichting van achillespees klachten.

14,95 29,95
0 reviews

Medicovi sport inlegzolen bieden optimale schokdemping en balans voor de beste sportprestaties. Hoge kwaliteit, snel in huis.

62,00
2 reviews

De Heelcup is ontwikkeld om achillespees- c.q. kuitspierklachten te voorkomen of te verhelpen. De Heelcup ontlast de achillespees en verhelpt daarmee vaak de klachten.

16,25
3 reviews

Heelpad, een eenvoudige oplossing voor menig hiel- en middenvoetprobleem. Heelpads zijn breed toepasbaar, o.a. bij hielspoor of andere vormen van hiel- en gelengpijn.

16,25
1 reviews

Het platte siliconen hielkussen is een kwalitatief hoogwaardige oplossing bij hielpijnen. Het toch al zachte kussen heeft extra zachte "bluespots" op de plek van het hielspoor.

28,95
3 reviews

Comfortabel zacht hielkussen om drukpijn bij hielpijn en hielspoor direct te verminderen. Ook geschikt om achillespees te ontlasten. Schuift niet tijdens het dragen.

20,50
12,95

Inlegzolen tegen pijnlijke achillespees blessure

Inlegzolenn achillespeesAchillespees klachten zijn erg pijnlijk en het herstel van deze blessure kan soms lang duren. Dit komt omdat de achillespees zelf geen goede bloedcirculatie heeft. Een lastig probleem dus als u niet de juiste aanpak kiest.

Vaak is het vooral ook belangrijk om de positie van de achillespees te verbeteren. Scheefstand veroorzaakt extra stress op de pees en dus overbelasting en pijn. De inlegzolen die we voor u geselecteerd hebben corrigeren de stand van de achilles en verminderen de overbelasting en daardoor ook de klachten. Daardoor wordt het herstel bevorderd en pijn wordt minder.
 

Oorzaak van achillespees blessure

Vaak is een verkeerde positie van de achillespees de veroorzaker van de blessure. Als uw loophouding niet goed is, kan er extra spanning op de pees komen, waardoor irritatie en pijn het gevolg zullen zijn. Te korte en stugge spieren (kuiten, lies etc.), kunnen ook de druk op de achillespees vergroten en tot blessures lijden.

Ook overbelasting is een belangrijke oorzaak. Veel harde ondergronden (kunstgras, en dan vooral de wat oudere varianten) hebben nul demping. De belasting van de achillespezen is dan maximaal. Wanneer er al een gevoeligheid aanwezig is, dan zullen de klachten en de pijn alleen meer erger worden.
 

Oplossingen voor snel herstel

Bij Pedimarkt hebben we verschillende effectieve oplossingen die u helpen snel te herstellen of juist problemen en pijn helpen voorkomen. Door de achillespees in de juiste houding te positioneren, wordt de belasting en irritatie minder en gaat het herstel sneller. We hebben ook andere oplossingen dan zooltjes / inlegzolen tegen achillespees klachten. Bijvoorbeeld compressiebandages van OS1st, die de bloedcirculatie rond de achilles verbeteren.

Ook helpt het om goede oefeningen te doen, waardoor de achillespees sterker wordt. Raadpleeg hiervoor ook uw huisarts of fysiotherapeut.


Gratis verzending boven € 50,-

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen bedenktijd!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt