Menu

Keuzehulp

Een bewuste keuze voor een brievenbusdoosje

Home Een bewuste keuze voor een brievenbusdoosje
Een bewuste keuze voor een brievenbusdoosje
Brievenbusdoosje is een bewuste keuze

Duurzaamheid en efficiëntie

Als het gaat om duurzaamheid en milieuvriendelijke initiatieven, spelen bedrijven een essentiële rol in het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Daar zijn wij ons bewust van. En daarom hebben we een bewuste keuze gemaakt om sommige kleine producten los in een brievenbusdoosje te verpakken, waardoor we minder verpakkingsmateriaal gebruiken, het milieu minder belasten en tegelijkertijd het gemak voor onze klanten vergroten.

Het idee achter de keuze is eenvoudig, maar effectief. In plaats van kleine voetproducten in hun originele verpakking te laten, worden ze nu zorgvuldig uit de verpakking gehaald en los in een brievenbusdoosje geplaatst. De originele verpakking wordt netjes naast het product gelegd en meegezonden. Doordat de producten in kleinere brievenbusdoosjes passen, kunnen er meer pakketjes tegelijkertijd worden vervoerd. Dit leidt tot minder ritten voor Post NL.

Gemak voor de klant

Naast duurzaamheid en efficiëntie heeft Pedimarkt ook het gemak van hun klanten voor ogen gehouden. Door de producten in brievenbusdoosjes te versturen, hoeven klanten niet meer thuis te zijn om hun pakketjes in ontvangst te nemen. De brievenbusdoosjes passen gemakkelijk door de brievenbus, zodat klanten zich geen zorgen hoeven te maken over het missen van de bezorging. Dit biedt meer vrijheid voor de klant.

Al met al zorgt de keuze voor het brievenbusdoosje van vrijwel geen impact op de handelingen die gedaan moeten worden, maar heeft het een positieve invloed op de bezorging en de duurzaamheid. Het is een win-winsituatie. Pedimarkt wilt in de toekomst vaker bewuste keuzes maken ten behoefte van de klant en het klimaat.

      13-10-2023 09:53
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies