Categorieën
Selecteer je taal

Suecos klompen nu met eigen webwinkel

Home Suecos klompen nu met eigen webwinkel
Suecos klompen nu met eigen webwinkel Wij zijn trots om te melden dat we een nieuwe website hebben gelanceerd voor de Suecos klompen en schoenen: www.suecosklompen.nl. Hier kunt u het volledige assortiment van Suecos klompen vinden met uitgebreide informatie per type schoen. 

Uiteraard zal op deze website ook al het nieuwe relevante nieuws over Suecos bevatten en extra aandacht geven aan alles wat van belang is voor schoeisel in o.a. de medische sector, de horeca en welness. 

Binnenkort zal er ook een Facebook pagina komen, zodat u altijd snel en eenvoudig op de hoogte kunt blijven van nieuws op het gebied van deze meest comfortabele schoenen en klompen die er momenteel verkrijgbaar zijn.

Benieuwd? Ga dan snel naar www.suecosklompen.nl.

    04-12-2016 10:03     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 MARINAVANHOUCHE -  30-06-2020

HOI INMIDDELS AL DE TWEEDE PAAR GEKOCHT DE EERSTE HAD IK IN NAVY BLAUW.NU HEBNU IN DAT BRUINE VELVET BOVENLAAG. NA 4MAANDEN KOMT DIE BOVENKANT AAN DE STIKSLE ALLEMAAL LOS. DE BINNEKANT IS OOK AL HELEMAAL VERSLETEN ,EN DAT VOOR 84 EURO. VERDER ZIJN HET ECHT HELE GOEDE SCHOENEN,EN ALVEEL VAN MIJN COLEGAS LOPEN ER AL OP. VEEL GELD VOOR ZO KORTE PERIODE ,DE EERSTE PAAR HEB IK ER 8MAANDEN OPGELOPEN, MOET NU AL OP 2J MIJNE DERDE PAAR AANSCHAFFEN LIEVE GROET MARINAVANHOUCHE5@GMAIL.COM

0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies