• NLNederlands
Categorieën
Selecteer je taal

Steunkousen

Home Soktober Compressiekousen Steunkousen

Steunkousen saai? Dacht het niet...

SteunkousenSteunkousen zijn al lang niet meer saai. Bij Pedimarkt hebben we de mooiste en leukste varianten die je helpen vermoeide voeten en benen tegen te gaan. De compressie in de kousen zorgt voor een betere doorbloeding, waardoor er meer zuurstof door de aderen stroomt. Dit maakt compressiekousen ideaal voor iedereen die bijvoorbeeld voor zijn of haar werk veel moet lopen en staan, zoals bijvoorbeeld in de zorg of horeca. En wist je dat deze kousen ervoor kunnen zorgen dat spataderen verminderen of worden voorkomen? 

Zeg dus vaarwel tegen zere en vermoeide voeten en benen, en koop deze mooie en comfortabele steunkousen. De mooie prints geven het je bovendien een blij gevoel.Weergave:
  1 / 2  Bezig met laden...
Klantbeoordeling 8,4
Voor 16:00 besteld = dezelfde (werk-)dag verstuurd
Bedenktermijn van 30 dagen
   1  2  

Steunkousen voor je werk

Wanneer je een beroep hebt waar je veel moet lopen en staan, dan ervaar je het waarschijnlijk zelf ook. Vermoeide en zere voeten aan het einde van de dag. Steunkousen kunnen helpen om dit te voorkomen. De compressie in de steunkousen zorgen voor een betere doorbloeding, waardoor er meer zuurstof naar de cellen in je voeten en benen wordt getransporteerd. Dit geeft een revitaliserende werking, waardoor je langer in staat bent om zonder vermoeidheid of zelfs pijn te kunnen werken.

Reissokken

Waar steunkousen en compressiekousen ook vaak voor gebruikt worden, is tijdens het reizen. Bij langere reizen waar je veel stil zit en weinig beweging krijgt, hebben veel mensen last van kramp en pijn aan de benen en kuiten. Steunkousen die de doorbloeding verbeteren, helpen dit te voorkomen. Ook het risico op bijvoorbeeld trombose wordt hiermee verminderd.

TS5 reiskousen travel sokken


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0