Menu

Slippers met goed voetbed : Sole brengt kleur en comfort

Home Slippers met goed voetbed : Sole brengt kleur en comfort
Slippers met goed voetbed : Sole brengt kleur en comfort

We zijn erg verheugd dat we kunnen melden dat vanaf medio april we nieuwe slippers in ons assortiment mogen begroeten. SOLE brengt een mooi assortiment fraaie heren en dames slippers naar Nederland en België die ongeëvenaard zijn in comfort.

We kennen SOLE natuurlijk al van de steunzolen die we sinds enkele maanden aanbieden. Deze zolen hebben een ergonomisch design, waardoor de voeten optimaal ondersteund worden.

Slippers met een goed voetbed

De vorm van de zolen is ook toegepast in het voetbed van de slippers. Alle heren en dames slippers zijn van dit unieke concept voorzien, waarbij vooral bijzonder is dat het voetbed door er op te lopen nog verder de vorm van de voet aanneemt. Hierdoor worden de slippers nog comfortabeler en nodigen ze uit om eindeloze wandelingen mee te maken. Of om gewoon heerlijk mee op het strand vertoeven natuurlijk...

Aangenaam duurzaam

Wat ook erg fijn is, is dat de materialen duurzaam zijn. Niet alleen omdat het hoge kwaliteit is en de slippers lang meegaan, maar ook omdat ze gemaakt zijn van gebruikt kurk van wijnflessen. En de materialen kunnen naderhand ook weer eenvoudig weer gerecycled worden. Dat loopt toch ook wel erg lekker, of niet?

Wil je ook slippers van SOLE en dus geen zere voeten meer vanwege het lopen op slippers? Hou dan onze website in de gaten. Nog beter: schrijf je in voor onze nieuwsbrief en dan krijg je bericht wanneer ze er zijn.


SOLE slippers met goed voetbed

      21-03-2018 17:48     Reacties ( 23 )
Reacties (23)
 Astrid -  21-04-2019

Ik heb vorig jaar de Sole slippers gekocht. Super, eindelijk teenslippers waar ik gn zere voeten in krijg. Heel blij mee. :-)

 Pedimarkt -  01-04-2019

Beste Mies, we hebben bij Skafit nog even navraag gedaan, maar de laatste reactie is dat u tevreden bent over de slippers en de werking tegen hielspoor. Daarna (na 2x nieuwe slippers opgestuurd te hebben) heeft Skafit niets meer vernomen. Skafit zal nog even contact met je opnemen om nog lopende problemen te verhelpen.

 Pedimarkt -  01-04-2019

Beste Mies, als ik je bericht zo lees, dan heb je onder garantie (enkele keren) nieuwe slippers ontvangen? Dus we begrijpen niet helemaal waar de opmerking vandaan komt dat Skafit niets meer van zich laat horen, want blijkbaar is er toch service verleent met nieuwe slippers (geld terug had uiteraard ook gekund). Skafit is overigens een ander bedrijf PD-care/Pedimarkt uiteraard. Duidelijk is dat er vorig jaar bij de slippers productdefecten konden ontstaan en dat dit vervelend was. De nieuwe slippers van Sole hebben een volledig nieuwe kurk samenstelling (met een revolutionair bindmiddel waardoor het kurk veel flexibeler is en waardoor dergelijke problemen absoluut niet meer kunnen voorkomen. Sole heeft naar aanleiding van de problemen van vorig jaar veel onderzoek gedaan en de problemen tot op de kern opgelost.

 Mies goutier -  31-03-2019

In 1 jaar tijd 3x solo slippers kapot voetbed is van kurk zeer slechte kwalitijd dus niet kopen skifit bedrijf laat ook niks meer van zich horen

 Pedimarkt Voetproducten -  27-08-2018

Beste Mascha, Niet alle slippers zijn meer voorradig. Alleen de Casual variant is er nog in verschillende kleuren en maten beschikbaar. De slippers komen deze periode niet meer in het assortiment.

 Mascha Appeldoorn -  27-08-2018

Hallo Ik zou heel graag de zwarte slippers van sole willen hebben die op jullie site staat als plaatje. (https://www.pedimarkt.nl/Files/6/91000/91883/FileBrowser/img/spring-18-flips-kl.jpg) Blijkbaar nu niet in assortiment? De rest van de kleuren vind ik niet mooi en ook die witte zool niet. Komt deze slipper wel weer in het assortiment? IK hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Mascha Appeldoorn

 Edwin -  26-08-2018

Idem, slippers gebarsten en direct geld retour??. Goede service

 Jody -  20-07-2018

Super service, gisteren mijn klacht doorgesproken aan de telefoon. Mijn nieuwe slippers zijn nu al binnen. Bedankt

 Mieke -  18-07-2018

Super service: mijn sole slippers waren gebarsten, productiefout . Na mailcontact worden er nieuwe slippers opgestuurd. Dank jullie wel

 Pedimarkt voetproducten -  18-07-2018

Beste Jody, we hebben helaas geen bericht van je kunnen terug vinden in onze mail. Als je nog even wilt bellen of een mail wilt sturen naar info@pedimarkt.nl, dan zullen we het direct oppakken.

 Jody -  18-07-2018

Ik heb ook een paar besteld maar helaas binnen 2 weken gebarsten. Ik heb 2x via info een mail met foto's gestuurd en krijg maar geen reactie.

 marie -  18-07-2018

Zijn de sole beach slippers voor dames niet meer leverbaar ? Ik zie ze nu niet meer op de site staan.

 Pedimarkt voetproducten -  17-07-2018

Beste Mieke, zou je contact willen opnemen via info@pedimarkt.nl. Dan kunnen we het probleem voor je oplossen. We hebben onvoldoende informatie om contact met je te kunnen opnemen.

 Mieke -  17-07-2018

Ik heb 2 paar gekocht maar het ene paar is al aan het barsten in het voetbed van kurk

 Pedimarkt Voetproducten -  28-05-2018

U kunt twee paar bestellen en daarvan n paar retourneren. De retour procedure vindt u via onderstaande link: https://www.pedimarkt.nl/Retourneren De slippers vallen gemiddeld. Dus ze hebben niet het kenmerk dat ze ruim of smal vallen.

 Bibi -  26-05-2018

Kan ik twee paar bestellen en 1 paar terug sturen? Ik twijfel tussen de Sole beach en casual. En hoe vallen ze ik draag meestal 40/41

 Pedimarkt Voetproducten -  10-04-2018

De slippers zijn niet beschikbaar in maat 34/35. De slippers starten met maat 36. We hopen dat de slippers alsnog een uitkomst kunnen bieden!

 Nicole -  05-04-2018

Zijn deze teenslippers ook in maat 34/35 te bestellen ? Mijn dochter (18 jaar) heeft kleine voeten en loopt niet heel makkelijk dus deze teenslippers zouden voor haar wellicht een uitkomst kunnen zijn. ( birkenstock is niet geschikt vanwege de opstaande rand aan zijkant tenen. Die rand is te scherp

 Pedimarkt Voetproducten -  26-03-2018

Het assortiment wordt aangevuld met teenslippers. Een Casual slipper variant van 79,95 Een Beach slipper variant van 59,95 We verwachten de slippers halverwege april 2018 online te hebben! Bedankt voor de interesse!

 Brigitte -  26-03-2018

Wanneer komen die binnen?

 Sophie Van Overschelde -  23-03-2018

wat is de kostprijs?

 Carla -  23-03-2018

Mooi. Komen er ook slipper met een brede band of alleen teenslippers?

 Willie brouwer -  23-03-2018

supper zou straks als de slippers er zijn graag een paar willen.

0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies