Gratis verzending boven € 50,- (anders € 2,95)
Dé specialist in voetverzorging

Slippers met goed voetbed : Sole brengt kleur en comfort

We zijn erg verheugd dat we kunnen melden dat vanaf medio april we nieuwe slippers in ons assortiment mogen begroeten. SOLE brengt een mooi assortiment fraaie heren en dames slippers naar Nederland en België die ongeëvenaard zijn in comfort.

We kennen SOLE natuurlijk al van de steunzolen die we sinds enkele maanden aanbieden. Deze zolen hebben een ergonomisch design, waardoor de voeten optimaal ondersteund worden.

 

Slippers met een goed voetbed

De vorm van de zolen is ook toegepast in het voetbed van de slippers. Alle heren en dames slippers zijn van dit unieke concept voorzien, waarbij vooral bijzonder is dat het voetbed door er op te lopen nog verder de vorm van de voet aanneemt. Hierdoor worden de slippers nog comfortabeler en nodigen ze uit om eindeloze wandelingen mee te maken. Of om gewoon heerlijk mee op het strand vertoeven natuurlijk...
 

Aangenaam duurzaam

Wat ook erg fijn is, is dat de materialen duurzaam zijn. Niet alleen omdat het hoge kwaliteit is en de slippers lang meegaan, maar ook omdat ze gemaakt zijn van gebruikt kurk van wijnflessen. En de materialen kunnen naderhand ook weer eenvoudig weer gerecycled worden. Dat loopt toch ook wel erg lekker, of niet?


Wil je ook slippers van SOLE en dus geen zere voeten meer vanwege het lopen op slippers? Hou dan onze website in de gaten. Nog beter: schrijf je in voor onze nieuwsbrief en dan krijg je bericht wanneer ze er zijn.

SOLE slippers met goed voetbed

  Pedimarkt         Reacties (23)

Reacties (23)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties

Gratis verzending boven € 50,- (anders € 2,95)

Advies nodig? Bel 033 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen niet goed, geld terug!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt