Gratis verzending boven € 50,- 
Specialist in voetverzorging
Inlegzolen platvoetEen platvoet is een term die gebruikt wordt voor een voet die geen echte voetboog lijkt te hebben. De wreef hoort in principe in een boog te staan, waarbij de druk van de voet dus drukpunten heeft bij de hiel, de buitenkant van de voet en de voorvoet. Maar bij een platvoet wordt de druk van het lichaam verdeeld over de gehele voet. Eigenlijk alleen maar gunstig, zou je kunnen zeggen.

Maar helaas is dat niet altijd het geval. In sommige gevallen kunnen er wel klachten ontstaan omdat de loophouding dan niet goed is. De positie van de voet kan ervoor zorgen dat de afwikkeling niet goed is, waardoor spieren in de voet, benen en zelfs rug pijn gaan doen. Inlegzolen om een platvoet te ondersteunen is dan een goed idee. Bij Pedimarkt kunt u inlegzolen kopen die platvoeten ondersteunen en de loophouding verbeteren. Bekijk ons assortiment gerust en als u vragen heeft, dan horen wij het graag van u.


Weergave:


Bezig met laden...
5 reviews
De Mysole Arch is wellicht de meest veelzijdige inlegzool die te krijgen is voor de voorvoet, holvoet en platvoet.
26,95
1 reviews
Ideaal voor extra ondersteuning en comfort in sneakers en sportschoenen. Schok dempende zooltjes die zorgen voor vermindering van de belasting op gewrichten.
12,50
1 reviews
De MYSOLE™ Ergonomica is een inlegzool die zorgt voor optimale ondersteuning van de achter-, midden- en voorvoet. Bovendien biedt deze inlegzool de nodige...
21,95
0 reviews
Extra comfort en demping nodig? De Mysole Sneaker inlegzolen zijn ideaal om schoenen comfortabeler te maken.
12,75
0 reviews
De Stabilizer geeft anatomische ondersteuning aan het lichaam! De heelcup geeft stabiliteit en ondersteuning, het duurzame EVA materiaal zorgt voor...
19,25
0 reviews
De Allsport Insoles zijn hoogwaardige inlegzolen voor tijdens het sporten. Deze inlegzolen zijn geschikt voor alle soorten sporten, zowel binnen als buiten.
29,95
1 reviews
De Spenco Occupational inlegzolen zijn zeer geschikt voor sporters die sporten op kunstgras en voor mensen met een hielspoor.
29,95

Gratis verzending boven € 50,- 

Advies nodig? Bel 033 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen niet goed, geld terug!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt