Menu

Pedimarkt is vernieuwd

Home Pedimarkt is vernieuwd
Pedimarkt is vernieuwd

Het internet verandert en zo ook ons gebruik van internet. En dat betekent ook dat er andere eisen worden gesteld aan de websites die we bezoeken. Een belangrijke verandering is dat we steeds meer mobiel internetten. Wat je ziet op tv of hoort op de radio, gelijk even je mobiel checken om het online te bekijken.

Voor desktop

Onze PC of laptop blijft belangrijk, dus daar hebben we veranderingen doorgevoerd. Een nieuw fris design, grotere plaatjes met review sterren, zodat je snel ziet wat de juiste oplossing is voor jouw voetprobleem.
 

Voor mobiel en tablet

Nieuwe mobiele website PedimarktBij Pedimarkt zijn de meeste bezoekers al mobiel. Maar onze website was daar nog niet helemaal geschikt voor, al was deze al wel responsive, zoals dat heet. Daarom is deze vanaf nu ook aangepast. Een betere mobiele ervaring betekent eenvoudiger en sneller informatie verzamelen, en makkelijker bestellen van de gewenste oplossingen. Daarom is het zoekscherm verbeterd en heb je alle navigatie knoppen eenvoudig en compact bovenin.

We hopen dat de nieuwe site naar wens is en dat je prettig bij ons kunt winkelen. Mocht je overigens een vraag hebben die via de site niet beantwoord wordt, neem dan gerust even contact met ons op. We staan je graag te woord via chat, mail of uiteraard telefoon. En zie je toch nog iets dat op onze site beter kan? Laat het ook gerust weten. Tips zijn altijd welkom!

      05-12-2018 08:59
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies