Categorieën
Selecteer je taal

Nieuw assortiment zilversokken van Skafit

Home Nieuw assortiment zilversokken van Skafit
Nieuw assortiment zilversokken van Skafit

Al vele jaren zijn er op onze website zilversokken te vinden. Omdat het zeer functionele sokken zijn die bij veel voetproblemen een oplossing kunnen bieden, zijn ze ook zeer geliefd bij velen. Voor iedereen die heel blij wordt van zilversokken hebben we goed nieuws. De zilversokken zijn vernieuw en vooral verbeterd.

Wat is er dan verbeterd aan de sokken?

De techniek staat natuurlijk niet stil, dus de productiemethoden zorgen voor meer mogelijkheden. Er kan tegenwoordig steeds fijner geweven worden, wat zorgt voor een betere dichtheid van de sokken. Hierdoor worden de sokken minder kwetsbaar voor slijtage of gaatjes en hiermee worden ze dus ook duurzamer.

Ook de pasvorm en het gebruikte materiaal is verbeterd, waardoor de sokken nog comfortabeler aanvoelen. Zelfs de hoeveelheid zilver is toegenomen, dus eigenlijk zijn er alleen maar voordelen. Hadden we al verteld dat ze er ook nog eens goed uitzien? Nou ja, beoordeel zelf en schaf nu ook een paar (of een hele set met staffelkorting) aan op onze website.

Skafit Casual zilversokkenIn de hele maand maart krijg je 10% extra korting op de nieuwe Skafit zilversokken met de kortingscode ‘zilver21’. 
Bekijk hier de nieuwe sokken

      06-03-2021 09:35     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies