Categorieën
Selecteer je taal

Neuropathie

Home Zoek op voetprobleem Neuropathie
Neuropathie

Neuropathie kenmerkt zich door een stekende pijn in de voeten of juist door gevoelloosheid. De komt vaak doordat de zenuwen zijn beschadigd door beknelling of doordat de zenuwen en cellen verzwakt zijn door bijvoorbeeld diabetes. Druk en gebrekkige voeding aan de cellen zijn een belangrijke oorzaak in veel gevallen. En voor die gevallen hebben we bij Pedimarkt een geschikte oplossing.

Medicovi heeft onderzocht wat het dragen van Medicovi inlegzolen kan doen bij (poly)neuropathie. De resultaten zijn erg positief. Probeer het nu ook en krijg weer een beter gevoel in uw voeten. Hierdoor verbetert ook de balans van uw lichaam.Weergave:


Bezig met laden...
MEDICOVI 'D40' inlegzolen
MEDICOVI 'D40' inlegzolen
(8)

69,90

WP4 Wellness Performance diabetes sokken
WP4 Wellness Performance diabetes sokken
(8)

15,99

Neuropathie, niets aan te doen, of toch?

Blog over neuropathieIn ons blog hebben we recent meer aandacht besteed aan neuropathie en het gebruik van de inlegzolen van Medicovi. U vindt het artikel dat we hierover geschreven hebben hier.

Kort gezegd helen de Medicovi inlegzolen om de druk onder de voet te verminderen en om de doorbloeding te verbeteren. Deze effecten kunnen bijdragen om de schade in de zenuwen te verminderen en dus de klachten te laten afnemen. Hoe dat precies werkt vertellen we in het blog.

Voetproblemen Wiki over neuropathie

In onze speciale voetproblemen wiki hebben we op een rij gezet wat deze aandoening precies is, wat de oorzaken kunnen zijn en welke behandelingen er beschikbaar zijn. We richten ons in dit opzichte vooral op de voetgerelateerde klachten, want deze aandoening kan op meerdere plekken in het lichaam voorkomen.

Klik hier voor de Wiki Neuropathie


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0