Gratis verzendingGratis verzending boven € 50,-
Dé specialist in voetverzorgingDé specialist in voetverzorging
Zoek op voetprobleem /

Morton neuroom

Weergave:


Bezig met laden...
MEDICOVI 'D40' inlegzolen
1 reviews
Ideale inlegzolen voor betere doorbloeding en balans. Uitstekend geschikt voor de gevoelige voet, zoals bij neuropathie en diabetische voet.
65,00
Mysole Work Arch
13 reviews
De Mysole WORK Arch is wellicht de meest veelzijdige inlegzool die te krijgen is voor de voorvoet, holvoet en platvoet. Zeer geschikt voor werkschoenen en...
25,75 27,75
SOLE Active Medium
11 reviews
De SOLE Active Medium biedt perfecte ondersteuning en comfort in vrijwel iedere schoen. Uw schoenen worden met deze zooltjes voorzien van super ondersteunend...
49,00
SOLE Active Thick
3 reviews
De best ondersteunende steunzolen voor bijvoorbeeld in uw werk- of wandelschoenen. Voor een betere balans en lichaamshouding.
44,00 49,00
SOLE Active Thin
0 reviews
De best ondersteunende steunzolen voor in krappe schoenen, zoals voetbalschoenen, wielrenschoenen en skischoenen. Voor een betere balans en lichaamshouding.
49,00
SOLE Sport Medium inlegzolen
3 reviews
Extra stabiliteit en demping voorkomen blessures bij het sporten. Wees optimaal voorbereid voor de impact van uw sportactiviteiten met SOLE Sport steunzolen.
25,00 35,00
SOLE Work Medium
0 reviews
Geweldige ondersteuning en demping voor tijdens lange werkdagen. Geef werkschoenen het ultieme comfort voor uw voeten, rug en gewrichten.
35,00

Morton neuroom

Morton neuroomEen beknelling in de voet kan pijnlijke gevolgen hebben. De gevoelszenuw in het midden van de  voet (meestal tussen de 3e en 4e teen vanaf de grote teen) kan pijnlijk worden als de voet doorzakt. De middenvoetsbeentjes zakken in en drukken tegen elkaar aan. De zenuwen die ertussen zitten worden bekneld en kunnen gaan opzetten. 

Vooral de tintelingen en pijn zijn natuurlijk erg vervelend. 

Om het ontstaan van een Morton neuroom te voorkomen zijn goede schoenen of inlegzolen nodig. Mensen met een doorgezakte voet lopen het meeste risico en vooral vrouwen (9 op de 10).  Bij Pedimarkt hebben we inlegzolen geselecteerd die kunnen bijdragen aan het verminderen van de pijn. Door flexibiliteit van de voet te stimuleren of juist door het doorzaken van de voet tegen te gaan.


Gratis verzending boven € 50,-

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen bedenktijd!

Beoordeling

keurmerk

Copyright © 2018 | Pedimarkt

veilig betalen veilig betalen