Menu

Mooi assortiment sandalen van Suecos

Home Mooi assortiment sandalen van Suecos
Mooi assortiment sandalen van Suecos

Vorig jaar al bracht Suecos een aantal mooie sandalen uit. Uiteraard licht van gewicht en voorzien van het zeer comfortabele en dempende materiaal X-Cell als basis voor de schoenzool. Dus ook deze sandalen zijn zeer geschikt om vermoeide en pijnlijke te voorkomen. Zeer geschikt voor de zorg, horeca, welness en natuurlijk ook gewoon voor in en om het huis. Je kunt met plezier urenlang achter elkaar blijven lopen.

Nieuwe kleuren

Vanwege het grote succes van vorig jaar heeft Suecos het aantal beschikbare kleuren uitgebreid. Ook is er nu de beschikking over het type Helmi, een sandaal die leverbaar is in een mooie cognac kleur, met bandjes die om de hiel gaan, waar de Nilsa en Assi dit niet hebben.

De kleuren zwart, cognac, antraciet en de frisse pastel kleurige sandalen passen bij vrijwel iedere outfit. De hele zomer vlieg je met gemak overal naar toe, zonder vermoeide en pijnlijke voeten.

Bekijk hier het gehele assortiment sandalen van Suecos.

Suecos Sandalen Assi CognacSuecos sandalen Assi bamboeSuecos Sandalen Nilsa ZwartSuecos Nilsa PastelSuecos Assi sandalenSuecos Helmi sandalen

      28-03-2019 12:31     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies