• NLNederlands
Categorieën
Selecteer je taal

Hallux valgus beschermers

Home Zoek op voetprobleem Hallux Valgus (bunion) Hallux valgus beschermers
Heb je pijn aan je voet door een knobbel op je grote teen (hallux valgus)? Dan kun je deze pijn direct verminderen met een Hallux Valgus beschermer. Deze beschermers zijn vaak gemaakt van silicone gel en nemen direct de hinderlijke drukpijn weg. Er zijn ook andere oplossingen. Bekijk hieronder welke oplossingen er allemaal zijn om de pijn van een Hallux Valgus weg te nemen.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Hallux Valgus beschermers


Wanneer de grote teen niet al te scheef staat, maar je wel vervelende drukpijn hebt van de knobbel tegen de schoen, dan kun je kiezen voor het beschermen van de pijnlijke teen. Een Hallux Valgus beschermer is meestal van silicone en zorgt voor een dun zacht laagje tussen de bunion en de schoen. De drukpijn zal hierdoor minder worden. Er zijn sokjes beschikbaar, maar ook veel verschillende soorten gelkussens.

De bunion beschermers zullen niets aan de scheefstand doen, maar kunnen een oplossing zijn wanneer je (nog) niets ziet in de opties om de Hallux valgus te corrigeren. Denk er wel aan dat een beginnende hallux valgus makkelijker te herstellen is dan een vergevorderde scheve teen!
 

Pijn aan de grote teen verminderen


Een teencorrectie is niet altijd de beste oplossing. Er zijn veel mensen op hogere leeftijd die last hebben van pijn door de bunion en deze vooral willen verminderen. Een beschermer, teenspreider of pleister kan dan al meer dan voldoende zijn. Meestal kan een silicone laag tussen de de voet en de schoen veel drukpijn verminderen. 

Meer weten over onze beschermers? Neem contact met ons op!


Wilt u meer weten over één van onze Hallux valgus beschermers? Of heeft u advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier op onze contactpagina in te vullen. Wij proberen uw vraag dan zo spoedig mogelijk te beantwoorden. 

 


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0