Gratis verzendingGratis verzending boven € 50,-
Dé specialist in voetverzorgingDé specialist in voetverzorging
Inlegzolen / steunzolen /

Hakverhoging

Weergave:


Bezig met laden...
1 reviews

De hielspoor kussens met Physio'choc absorberen energie die ontstaat door schokkende bewegingen als de voet de grond raakt.

19,95
1 reviews

Naast het verminderen van hielspoor werk deze kussens ook uitstekend ter verlichting van achillespees klachten.

14,95 29,95
0 reviews

Spenco® Performance gel zorgt voor een superieure schokdempping en geeft energie aan de voet terug voor optimaal comfort (44% bij iedere stap).

19,95
2 reviews

De Heelcup is ontwikkeld om achillespees- c.q. kuitspierklachten te voorkomen of te verhelpen. De Heelcup ontlast de achillespees en verhelpt daarmee vaak de klachten.

16,25
5 reviews

Heelpad, een eenvoudige oplossing voor menig hiel- en middenvoetprobleem. Heelpads zijn breed toepasbaar, o.a. bij hielspoor of andere vormen van hiel- en gelengpijn.

16,25
2 reviews

Het platte siliconen hielkussen is een kwalitatief hoogwaardige oplossing bij hielpijnen. Het toch al zachte kussen heeft extra zachte "bluespots" op de plek van het hielspoor.

28,95
3 reviews

Comfortabel zacht hielkussen om drukpijn bij hielpijn en hielspoor direct te verminderen. Ook geschikt om achillespees te ontlasten. Schuift niet tijdens het dragen.

20,50
4 reviews

Super zachte hiel cups om pijn door schokken bij hielspoor te verminderen. De honingraad absorbeert schokken en verdeelt de druk onder de gehele hiel.

9,95 17,95
0 reviews

Deze zelfklevende hielspoor cups zorgen voor verlichting van de druk en zo voor vermindering van pijn aan de hiel. Schuiven niet in de schoen.

6,95 11,95
12,95
0 reviews

Beenlengte verschil, gewrichtspijn door artrose of andere klachten aan het achterste deel van de voet kan worden verzacht met de Viscoheel K.

27,50
0 reviews

Heeft u last van hielpijn? Viscoheel kussens ontlasten de pezen, banden en gewrichten.

27,50

Gelhakjes hielspoor en achillespees klachten

Gelhakjes en hakverhogingEr zijn kortweg twee soorten hakverhogingen. De ene variant is vaak bedoeld om de hak ter verhogen en zo de achillespees te ontzien. De pees wordt dan minder opgerekt en kan daardoor beter herstellen na blessures.

Een andere variant zijn de hakjes van bijvoorbeeld silicone gel die gebruikt worden bij hielspoor klachten. In de silicone hakjes zitten vaak zachte delen, waar de pijnlijke plek in kan vallen. Hierdoor wordt de zere plek door de hielspoor ontzien.


Gratis verzending boven € 50,-

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen bedenktijd!

Beoordeling

keurmerk

Copyright © 2018 | Pedimarkt

veilig betalen veilig betalen