Menu

Gratis retour bij Pedimarkt !

Home Gratis retour bij Pedimarkt !
Gratis retour bij Pedimarkt !

Er is goed nieuws voor al onze klanten, want Pedimarkt biedt vanaf nu GRATIS retour sturen van je bestelling aan. We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop en willen daarom geen drempels hebben die ervoor zorgen dat je misschien het besluit neemt om iets maar niet terug te sturen. Ook voor iedereen die twijfelt over welke maat het beste zou zijn, of twijfelt of een artikel wel de juiste oplossing is, kan gerust zijn. Bevalt het niet, dan stuur je het eenvoudig weer terug.

PostNL

Om het retour zenden zo eenvoudig mogelijk te maken, zijn we ook afgestapt van het gebruik van 2 vervoerders. Voorheen werden pakketten met DHL gestuurd en brievenbus post met PostNL. 
We hebben er nu voor gekozen om alles met PostNL te versturen, zodat dit veel transparanter is. Een ander voordeel is dat nu alle pakjes (pakket of brievenbus) verstuurd worden met Track&Trace. Je ontvangt nu dus altijd een mail met daarin de gegevens van je zending. Enige uitzondering is nog de brievenbus post naar België, maar we verwachten daar op korte termijn ook Track&Trace brievenbus pakjes te kunnen aanbieden.

Volg je pakje, verander desgewenst het aflevermoment aan

Een ander voordeel van zendingen met PostNL is dat je via de Track&Trace code die je krijgt, de mogelijkheid hebt om het aflever moment aan te passen. Je hebt hiervoor wel de app van PostNL nodig, maar het is zeker de moeite waard.

      25-01-2020 12:17
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies