Gratis verzending boven € 50,- (anders € 2,95)
Dé specialist in voetverzorging

Goed nieuws voor iedereen die graag pumps draagt

Afgelopen week hebben we een nieuw product binnen gekregen die de fanatieke pumps dragers onder jullie vast blij zal maken. Het maakt een einde aan zere voeten en instabiliteit bij het dragen van schoenen met hoge hakken. De Mysole Daily High Heels hebben een zacht kussen op de voorvoet om zo de druk op de voorvoet te verminderen. Dit om de meest voorkomende klacht, namelijk pijnlijke en vermoeide voorvoeten, te verminderen. 

Daarnaast is de vorm van de zool zo gemaakt, dat het netjes de vorm van de pump volgt. De pasvorm in de schoen is daardoor erg goed en zorgt voor een groter comfort in de pumps.

Waar ook veel vrouwen mee te maken krijgen bij het dragen van hoge hakken is hielspoor. Deze stekende pijn aan de onderkant van de hiel komt door overbelasting. Die overbelasting komt vaak doordat er weinig tot geen demping zit in de pumps. De schokken op de hiel bij het lopen veroorzaken vaak irritatie en hielspoor is daar een gevolg van. Maar met de extra dempende hiel van de Mysole zooltjes voor hoge hakken wordt ook dit probleem effectief aangepakt. 

En al deze eigenschappen maakt dit zooltje uniek ten opzichte van andere vergelijkbare zooltjes. Meer ondersteuning, een goede schokdemping en een uitgekiende vorm voor optimaal comfort. Oftewel, koop snel je zooltjes voor je pumps bij Pedimarkt !

  Pedimarkt         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties

Gratis verzending boven € 50,- (anders € 2,95)

Advies nodig? Bel 033 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen niet goed, geld terug!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt