• NLNederlands
Categorieën
Selecteer je taal
Home Zoek op voetprobleem Achillespees pijn Foot Gym

Foot Gym

Foot Gym
1 Reviews | Review toevoegen

De OS1st Foot Gym biedt u 7 verschillende oefeningen in 1 apparaat voor het versterken van de spieren in uw voeten, behandeling van hielspoor en achillespees ontstekingen

Artikelnummer

92340 

€ 79,00
Prijs per Stk

Voorraad :

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 4
Aantal: 
Bestellen
De Foot Gym kan het beste omschreven worden als een fitness apparaat voor uw voeten. Door middel van 7 verschillende oefeningen met de diverse rollers, elastische banden op een in een hoek geplaatste plaat, worden de spieren in uw voeten en enkels weer in conditie gebracht.

Bij klachten zoals hielspoor, achillespees pijn en verzwakte spieren kan het trainen en masseren met de Foot Gym uw voeten weer in conditie brengen en u de benodigde stabiliteit en balans geven.

Het systeem van de Foot Gym is een gepatenteerd apparaat en positief beoordeeld door orthopedisch chirurgen, podotherapeuten, fysiotherapeuten chiropractors, (olympische) sporters en trainers.

Eigenschappen:
- 7 oefeningen voor voet en enkel in 1 apparaat
- Versterkt de spieren en verbetert uw stabiliteit
- Behandelt hielspoor, achillespees ontstekingen en andere voetproblemen
- Ideaal als therapie bij blessures of na chirurchische ingrepen

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

frits s - 11-07-2017 12:27

maakte gebruik van tennisbal om onder de voet te rollen in de ochtend. Dit apparaat voldoet daar beter aan,omdat de tennisbal vaak weg rolt.Echter moet je het rollen wel voorzichtig doen anders schiet de roller uit het frame en dat was nou juist niet de bedoeling je moet het frame met de andere voet vasthouden. Het had prettiger geweest als er een bevestiging op een der zijde had gezeten die voorkomt dat de rol los schiet.Overrigens is de pijn onder de voet in de ochtend wel verminderd door het gebruik van de voetgym ,dit voelt prettiger aan.En vind wel de prijs een beetje aan de hoge kant. eindconclusie wil ik toch positief noemen.

Aantal

Prijs per Stk (incl. btw)

1 of meer

€ 79,00

2 of meer

€ 79,00  € 69,00

0