Menu

De nieuwe collectie Sole slippers

Home De nieuwe collectie Sole slippers
De nieuwe collectie Sole slippers

We moeten nog heel even wachten, maar begin april verwachten we de nieuwe slippers van Sole in huis te hebben. En we moeten zeggen, het is het wachten waard geweest.

Want dit jaar hebben de slippers veel mooie nieuwe kleuren en ontwerpen, maar helemaal revolutionair is het gebruikte materiaal. De Sole slippers zijn namelijk gemaakt van gerecycled kurk en Bloom Foam. Het kurk is bovendien bijzonder duurzaam gemaakt door toevoeging van een plantaardig bindmiddel. Met dit milieu vriendelijke bindmiddel is het kurk super sterk, dempend en flexibel geworden. Precies wat je nodig hebt in comfortabele slippers.

Een geweldig voetbed tegen voetklachten

Sole slippers MalibuZoals bekend zijn slippers niet altijd geweldig voor je voeten. Te plat, geen ondersteuning, slappe materialen of juist te hard. Het kan een hele zoektocht zijn om iets goeds te vinden.

Sole is specialist in het maken van orthpedisch gevormde inlegzolen en vanuit die kennis hebben ze de slippers ontwikkeld. Het voetbed van de slippers hebben de kenmerkende vorm waar Sole om bekend staat. Over de gehele lengte van het voetbed worden de voeten ondersteund en krijgen ze de beste demping om druk op enkels, knieën en rug te minimaliseren.

Met deze slippers is het dus mogelijk om de hele dag onbezorgd op te lopen, zonder aan het einde van de dag zere en vermoeide voeten te hebben. Ook voetproblemen zoals hielspoor, achillespees klachten en overtollige eeltvorming worden voorkomen.
Niet gek dat slippers dat kunnen, toch?

Milieu vriendelijk

De gebruikte materialen zijn ook heel bijzonder. Want ze zijn ontwikkeld en geselecteerd om hun duurzame eigenschappen. De middel zool van de slippers is een mooi staaltje ingenieurschap. Gebruikte wijnkurken worden verzameld, vermalen en met een plantaardig bindmiddel tot een oersterk, flexibel en dempend materiaal gemaakt.
Recork gerecycled wijnkurken worden slippers
Sole zet hiermee in op een nieuwe standaard in de productie van schoeisel. De schoenensector gebruikt momenteel vooral chemische materialen om schoenen te produceren. Petrochemische matieralen hebben een hoge belasting op het milieu. Niet alleen om te maken, maar doorgaans zijn de schoenen zijn na het dragen ook nauwelijks afbreekbaar. Het is dan erg moeilijk om die materialen te hergebruiken.

Sole slippers en schoenen worden om die reden juist wel met afbreekbare materialen gemaakt. Gerecyclede materialen die na gebruik ook nog eens eenvoudig te hergebruiken zijn of eenvoudig afbreekbaar zijn.

Wil je meer weten over de materialen die in deze slippers zijn verwerkt?
www.recork.com
www.bloomfoam.com

Hier alvast een sneak preview van wat er komen gaat:

Sole Malibu dames slippersSole Malibu dames sllippersSole Baja slippers Sole Balboe slippers Sole Monterey slippers

De slippers zijn inmiddels te bestellen:
Dames slippers
Heren slippers

      03-03-2019 16:20     Reacties ( 2 )
Reacties (2)
 Miriamwassen@msn.com -  23-04-2023

Ik wil graag de roze slippers bestellen maat 39 Krijg ik een seintje als dat kan?

 Barbara -  18-03-2019

Ik heb een brede voet en hoge wreef .Pasen de Sole slippers mij ? Alvast dank voor uw reactie , B.Troost b-troost@live.nl

0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies