Menu

Corona gevolgen voor Pedimarkt

Home Corona gevolgen voor Pedimarkt
Corona gevolgen voor Pedimarkt

Vandaag besteld voor 16.00 uur is (nog steeds) morgen thuis

Het Corona virus heeft op dit moment een behoorlijke impact op Nederland en België en er zijn veel vragen over hoe het verder gaat. Vandaar dat we je op deze manier een update geven over de stand van zaken.

Intern zijn er binnen onze organisatie maatregelen getroffen. Naast de landelijke adviezen zoals bij symptomen thuis blijven, hebben wij er op onze locatie voor gezorgd dat collega’s zoveel mogelijk zelfstandig kunnen blijven werken. Uit voorzorg zijn de volgende afdelingen thuis werkzaam: klantenservice, onze marketing- en E-commerce afdeling en de administratie.

Onze logistieke afdeling is wel op locatie aanwezig en zullen voor verwerking en verzending van je bestelling zorgdragen. Je kunt dus nog gewoon bestellen en de volgende dag je bestelling thuis verwachten.

De postbezorger van PostNL

Wat iets anders zal zijn is de bezorging van de post. Wij proberen altijd al zoveel mogelijk bestellingen via brievenbuspakjes te bezorgen, zodat je hiervoor niet thuis hoeft te blijven. Met dergelijke bezorgingen is het contact met de bezorger ook niet aanwezig.

Bij pakketten is dat echter iets anders, want die moeten overgedragen worden. PostNL heeft een protocol in werking gesteld, waarbij de postbezorger geen fysiek contact hoeft te hebben. Ze zullen gepaste afstand houden en daarnaast zelf indien nodig voor ontvangst tekenen. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over dergelijke contacten.

Meer informatie over de bezorging van PostNL vind je hier:

https://www.postnl.nl/over-postnl/pers-nieuws/persberichten/2020/postnl-zet-bezorging-post-en-pakketten-voort.html.

Bereikbaarheid

Zoals aangegeven kunnen onze processen gewoon doorgang vinden, al zal de medewerker die je wellicht via telefoon of mail spreekt, dit vanuit huis doen. Enige geluiden van huiselijke aard kunnen hierbij niet uitgesloten worden, maar je wordt net als anders natuurlijk vriendelijk geholpen.

Soms kan het wel zijn, dat wanneer de lijnen in gesprek zijn, de verbinding wordt verbroken. Dit heeft met de telefooncentrale te maken welke anders werkt wanneer de lijnen doorgeschakeld zijn.

Wij willen je vriendelijke verzoeken om (indien mogelijk) zoveel mogelijk alles per e-mail af te handelen. We proberen iedereen dezelfde dag nog een antwoord te geven, maar soms zal dat wat langer kunnen duren.

Wij vragen je begrip voor deze situatie en hier en daar een beetje geduld.

Met vriendelijke groet,

Het Pedimarkt Team
PD-care b.v.
 
      16-03-2020 11:55
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies