• NLNederlands
Categorieën
Selecteer je taal

Sport compressiekousen

Home Soktober Compressiekousen Sport compressiekousen
Compressiekousen sportCompressiekousen zijn ideale hulpmiddelen voor tijdens het sporten. Mensen die veel hardlopen, zijn vaak al gewend om dit type sportsokken te gebruiken, maar bij veel sporten is het nog wat minder gebruikelijk. En dat is best wel jammer.

Want sport compressiekousen helpen erg goed om de doorbloeding te verbeteren. Hierdoor worden je prestaties beter, maar ook zullen blessures kunnen worden voorkomen. En wat dacht je van herstel na het sporten? Ook daar zijn de compressiekousen erg geschikt voor.


Weergave:
 

Sport compressiekousen met variabele druk

De sport compressiekousen die we bij Pedimarkt hebben zijn van het merk Os1st. Het bijzondere aan deze compressiekousen en braces is dat ze niet zomaar druk geven, maar gevarieerde druk in compressiezones. Niet ieder deel van je kuit, been, knie of pols moet dezelfde druk krijgen. Voor een optimale werking gebruikt Os1st daarom meer en minder druk op plekken waar dat het beste werkt. Daarmee krijg je dus een optimaal resultaat in de compressie en dus in de doorbloeding en alles wat daarmee samenhangt. Minder snel blessures, sneller herstel na inspanningen en bovendien het beste comfort.

Selecteer dus snel de compressiekousen van jouw keuze en geniet ervan tijdens het sporten. Of, wanneer je geblesseerd bent, dat je snel weer aan het sporten kunt !


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0