Gratis verzending boven € 50,- 
Specialist in voetverzorging
Zoek op voetprobleem /

Voetschimmel

Voetschimmel is erg vervelend. Door de jeuk gaat u krabben en loopt u risico op wondjes en ontstekingen. Zeker als u diabetes heeft wilt u dit natuurlijk voorkomen.

 Weergave:


Bezig met laden...
0 reviews
Heerlijke olie voor een ontspannen voetenbad. Geeft de voethuid soepelheid en elasticiteit.
16,60
3 reviews
De Zilver werksokken van Best4Feet zijn multifunctionele werksokken die ideaal zijn voor iedereen met gevoelige voeten. Het zilver doodt bacteriën en...
18,95
1 reviews
Deze functionele en comfortabele kniekousen met puur zilvergaren zijn een uitkomst bij veel voetklachten zoals zweetvoeten, koude voeten en voetschimmel.
21,95
1 reviews
De zilvers sportsokken zijn wellicht de beste korte sportsokken die er verkrijgbaar zijn. Warmte regulerend en actief tegen zweetvoeten.
12,95
2 reviews
Heerlijk warme werk- en wandelsokken die uw voeten droog houden en luchtjes tegen gaan. In verschillende stijlvolle kleuren.
19,95
0 reviews
Heerlijk warme ski sokken die uw voeten droog houdt en luchtjes tegen gaan. Ook zeer geschikt als wandel of werksokken
25,95 27,95
1 reviews
Deze functionele en comfortabele sokken met puur zilvergaren zijn een uitkomst bij veel voetklachten zoals zweetvoeten, koude voeten, eczeem en voetschimmel....
19,95
2 reviews
Deze functionele en comfortabele sokken met puur zilvergaren zijn een uitkomst bij veel voetklachten zoals zweetvoeten, koude voeten en voetschimmel.
15,95
2 reviews
Comfortabele inlegzolen van emseccovezel. Bijzonder geschikt voor veiligheidsschoenen, wandelschoenen en transpirerende voeten.
17,95
0 reviews
Verfrissende crème voor vermoeide en overbelaste voeten. Heerlijk voor na een lange werkdag.
10,95
8,50
0 reviews
Gehwol Lipidro crème is geschikt voor een optimale verzorging van een droge en gevoelige huid. Verbetert vochtbalans van de huid.
9,75

Wat is voetschimmel?

Voetschimmel is een schimmel die ontstaat op warme en vochtige plekken. Het groeit dan tussen de tenen zorgt dit voor jeuk en kan een vervelende geur veroorzaken. Het ontstaat doorgaans als de beschermende functie van de huid niet goed functioneert, bijvoorbeeld als er te vaak wordt gewassen met zeep (beschermende vetzuren verdwijnen dan) of als de huid week is door warmte of vocht.

Wat kunt u doen aan voetschimmel?

Op eenvoudige wijze kunt u schimmels voorkomen en tegengaan. Was uw voeten liefst zonder zeep en droog uw voeten na het wassen goed af. In ruimtes waar veel mensen komen kunt het beste op slippers lopen. Voetschimmel is besmettelijk en zo voorkomt u dat u besmet raakt.

Oplossingen voor actieve werking

Bij Pedimarkt hebben we een groot assortiment aan producten die bijdragen aan het laten verdwijnen van voetschimmel. Het dragen van goed ventilerende en anti-bacteriële sokken, zoals onze Best4Feet zilversokken heeft bewezen erg effectief te zijn. 

Daarnaast zijn er ook diverse voetcrèmes en voetpoeders die helpen de beschermende werking van de huid te herstellen en de voeten droog te houden. Inlegzolen kunnen daar met een goede vocht absorberende werking ook aan bijdragen.

Zoals u kunt zien hebben wij een groot assortiment aan oplossingen. Heeft u hierover vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op!


Gratis verzending boven € 50,- 

Advies nodig? Bel 033 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen niet goed, geld terug!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt