Menu

Slippers

Home Vrije tijd Footwear Slippers
Slippers


Bezig met laden...
Sale Sole dames slipper Catalina Sport zwart
Sole dames slipper Catalina Sport zwart
(12)

39,00

79,00

Sale Sole dames slipper Baja Coral
Sole dames slipper Baja Coral
(4)

39,00

65,00

Sale Sole dames slipper Baja zwart
Sole dames slipper Baja zwart
(6)

39,00

65,00

Sale Sole dames slipper Baja Dark Brown
Sole dames slipper Baja Dark Brown
(2)

39,00

65,00

Op zoek naar goede slippers met een orthopedisch voetbed om eindelijk zonder pijn op slippers te kunnen lopen? Zoek niet verder, want onze slippers zijn speciaal geselecteerd op ondersteuning en comfort.

En zoals je kunt zien, zien ze er geweldig uit. Geen zere en vermoeide voeten meer door het orthopedisch verantwoorde voetbed.

Sole slippers

De slippers in ons assortiment zijn speciaal geselecteerd om te voldoen aan de eisen die voeten daaraan stellen. Een goed voetbed met hoog comfort is daarbij de basis en een mooi design kan daarbij natuurlijk ook niet ontbreken. De loophouding en stand van de voet is belangrijk om voetproblemen te voorkomen. Zere en vermoeide voeten zijn vaak het resultaat van 'gewone' en platte teenslippers. En bovendien kunnen slechte slippers zorgen voor klachten aan de hiel, voorvoet, maar ook achillespees en liezen.

Om die problemen te voorkomen ben je bij Pedimarkt aan het juiste adres. We hebben de beste teenslippers geselecteerd die garant staan voor een goede loophouding.

De beste teenslippers kopen met goed voetbed

Al onze slippers zijn voorzien van een goed voetbed dat steun geeft aan de voeten. En dat is toch wel het verschil tussen bijvoorbeeld de Adidas, Nike, Reef en in mindere mate Birkenstock slippers. Bij ons staat de loophouding, ondersteuning en comfort centraal. En dat dit ook kan met een geweldig uiterlijk mag duidelijk zijn als je ons assortiment ziet.

Gerecyclede materialen

Duurzaam geproduceerde producten kopen is een steeds belangrijker aspect waar we rekening mee houden. De SOLE slippers zijn o.a. gemaakt van gerecycled kurk van gebruikte wijnflessen. Miljoenen kurken zijn middels het ReCork programma verzameld en tot prachtige producten gemaakt.

Een groot voordeel van kurk is de uitstekende energie teruggave en demping die ze geven. Hierdoor is de belasting op de gewrichten minimaal en kan de afwikkeling van de voeten plaatsvinden op een zeer soepele manier.

De EVA varianten van de Sole slippers (Costa, Catalina, Balboa) hebben een voetbed van Bloom Foam. Dit sterke materiaal is gemaakt van uit water gefilterde algen en heeft op deze wijze ook 40% minder impact op het milieu dan reguliere EVA materialen.

Wil je meer informatie over waarom sommige slippers pijnlijke voeten veroorzaken en andere (zoals de SOLE slippers) juist heerlijk lopen? Lees het in ons blog.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies