Menu

Home Zoek op merk Shoefresh Shoefresh geurvreter pads (paar)

Shoefresh geurvreter pads (paar)

Shoefresh geurvreter pads (paar)
0 Reviews | Review toevoegen

Met het gebruik van Shoefresh geurvreter pads heb je nooit meer last van vervelende luchtjes, maar ruiken je schoenen altijd heerlijk fris!

Artikelnummer

8719689946173 

ā‚¬Ā 15,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Shoefresh geurvreter pads (paar) 

Gebruik de geurvreter pads in je schoenen, (sport)tassen of bokshandschoenen voor een fris én droog resultaat. De actieve bamboe koolstof in de pads absorberen stank, bacteriën, zweet en vocht. Ook zijn ze ideaal voor op reis, zelfs voor bestemmingen zonder stopcontact! 

Voordelen van de Shoefresh geurvreter pads 

  • In 1 nacht schoenen weer hygiënisch, fris en droog 
  • Absorbeert stank, bacteriën, zweet en vocht 
  • Ideaal om schoenen in model te houden 
  • 2 jaar lang te her-activeren in de zon 
  • Bevat 100% natuurlijke bamboe houtskool 
  • Geen chemicaliën of kunstmatige geurstoffen 
  • Geschikt voor alle materialen 

Werking en gebruik 

De Shoefresh geurvreter pads verfrissen je schoenen door de unieke eigenschappen van moso bamboe. De bamboe houtskool in de pads bevatten miljoenen kleine poriën die als spons fungeren. Hierdoor worden vocht, geurtjes, bacteriën, schimmels en allergenen effectief geabsorbeerd. De pads bevatten geen chemicaliën en kunstmatige geurstoffen. Over het algemeen is een nachtje genoeg om de schoenen volledig op te drogen. In het geval van hele natte schoenen kan dit tot 2 dagen duren. 

De pads zijn 2 jaar lang te her-activeren in de zon. Daarvoor leg je een keer per maand de pads minstens een uur in de zon om de actieve koolstof te her-activeren. Door de UV-straling reinigt de houtskool zichzelf en is deze opnieuw klaar om geuren, bacteriën, zweet en vocht op te nemen. Dit proces kan maximaal 2 jaar herhaald worden. Daarna kan je de pads open snijden en de houtskool in je tuin uitstrooien om de grond vruchtbaarder te maken. 

Het gebruik van de Shoefresh geur- en vochtvreter pads is heel eenvoudig. Stop de zakjes in je schoenen (of tas, bokshandschoenen etc.) en ze zijn binnen 1-2 dagen weer fris en droog! De zakjes zijn niet alleen ideaal voor thuis maar ook voor op reis. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies