Menu

Home Over Ons

Over Ons

Het Pedimarkt / PD-care teamPedimarkt is een zelfstandige webwinkel die zich richt op al die mensen die pijn aan de voeten hebben en hier wat aan willen doen. Er zijn bijzonder veel oplossingen voor vele voetproblemen die soms wel en soms niet werken. Wij selecteren alleen de beste producten waarvan bekend is dat ze werken. Ons assortiment bestaat uit de beste inlegzolen / steunzolen, schoenen, slipperspedicuresets, voetenbaden, sokken en compressiekousen, braces en bandages en nog veel meer...

Wij hebben kennis van voetverzorging door jaren ervaring in de pedicure dienstverlening. Omdat tijdens het behandelen van mensen met voet problemen er vaak een eenvoudige oplossing was, die men zelf kon toepassen met de juiste middelen, is Pedimarkt ontstaan. Je kunt van ons een eerlijk advies verwachten en alleen de beste producten die er op de markt te krijgen zijn. Wij willen onze klanten tot dienst zijn door producten aan te bieden die bewezen hebben dat ze werken.

Dus ben je al tijden op zoek naar de oplossing van jouw voetproblemen? Heb je alles al geprobeerd, maar nog zonder succes? Kijk dan even rustig bij ons rond.En heb je vragen? Wij helpen uiteraard graag. Je hoeft ons maar te bellen of te mailen en wij helpen je verder aan een goede oplossing.

Naast Pedimarkt.nl beheren wij ook de website www.suecosklompen.nl. Daar kun je de mooiste en meest verantwoorde schoenen en klompen vinden die in de zorg, horeca of welness te vinden zijn. 

Sinds 2016 voert PD-care voetverzorging ook de website www.os1st.eu. Als distributeur van de OS1st voeren we het complete assortiment van Os1st. Op Pedimarkt.nl vind je alleen die producten die te gebruiken zijn voor de voeten. Dus als je een compressiebandage nodig heeft voor je knie, dijbeen, elleboog of pols, ga dan naar www.os1st.eu!

Last but not least is er nog www.yoursole.nl. Als distributeur in de Benelux van Sole beheren we deze website met geweldige inlegzolen en fantastische slippers. De belangrijkste eigenschappen zijn het voetbed dat eigenlijk wel ongeëvenaard genoemd kan worden. Het voorkomen van pijn aan de voeten en het bewegingsapparaat is onze doelstelling en daar past Sole bijzonder goed bij.
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies