Menu

Home Zoek op merk OS1st OS1st FS4 hielspoor sokken Merinowol

OS1st FS4 hielspoor sokken Merinowol

OS1st FS4 hielspoor sokken Merinowol
0 Reviews | Review toevoegen

Heerlijke sportsokken met compressie. Verbeteren de doorbloeding in de voet en zorgen voor een minder vermoeid gevoeld. Kunnen ook helpen bij het behandelen van hielspoor.

Artikelnummer

OS1-30441x 

ā‚¬Ā 29,99
Prijs per paar
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Variatie: OS1st FS4 hielspoor sokken Merinowol
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
 

Soepelere spieren en sneller genezen

De FS4 sneaker sport sokken zorgen d.m.v. een continue compressie voor een massage van de voet. Hierdoor verbetert de soepelheid van de spieren. Bijzonder hieraan is dat de FS4 vier verschillende compressiewaarden toepast. Daardoor wordt circulatie nog meer verbetert dan wanneer slechts 1 compressie waarde wordt toegepast (zoals bij vrijwel iedere andere compressiekous).

Minder vermoeide voeten

Veel sporten kunnen overbelasting veroorzaken onder de voet. En overbelasting onder de hak kan een hielspoor veroorzaken die erg pijnlijk is. Vooral tijdens het lopen komen we op de hak terecht voor het begin van de afwikkeling van de voet. En dan kun je uiteraard geen stekende pijn onder je voet gebruiken.

Oorzaak hielspoor

Hielspoor is een ontsteking aan de hielpeesplaat (pees die van de hiel naar de voorvoet loopt). Bij vrijwel iedereen is de aanhechting van de pees aan de hiel enigzsins verkalkt en stijf. Bij het lopen, en sporten helemaal, kom je op de hak terecht. Deze schokken kunnen vaak goed worden opgevangen als de pees (aanhechting) voldoende soepel is. Wanneer deze echter te stijf is zorgen de schokken voor overbelasting. En dat kan weer een ontsteking veroorzaken. Wanneer dit gebeurt is er meestal sprake van een zeer pijnlijke stekende pijn onder de hiel.

Hielspoorpijn in de ochtend verminderen

De compressiekous is ook uitstekend 's nachts te dragen, waardoor de pezen ook bij het opstaan in de ochtend soepeler en minder pijnlijk voelen.

Waarom juist Os1st compressie producten?

Os1st maakt gebruik van de speciale Compressie Zone Technologie. Deze technologie zorgt voor een nog betere bloedcirculatie (en sneller herstel van spieren en pezen) dan traditionele compressiebandages. Door deze technologie worden de Os1st compressiebraces beschouwd als medisch waardige compressie. Ook uitvoerige testen bewijzen dat Os1st niet zomaar een compressiekous is.

Specificaties 

  • Merinowol 
  • 100% gerecycled materiaal 
  • Vochtregulerend
  • Warmteregulerend 
  • Duurzaam 
  • Zacht


 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies