Gratis verzending boven € 50,- (anders € 2,95)
Dé specialist in voetverzorging
Zoek op merk /

Best4Feet

Sokken tegen koude voeten, zweetvoeten en meer

Zilversokken zijn een effectief middel tegen veel verschillende voetproblemen zoals zweetvoeten, voetschimmel, eczeem en koude voeten.

De antibacteriële werking van het zilvergaren doodt bacteriën en schimmels en is zodoende ideaal voor iedereen die gevoelige voeten heeft (bijvoorbeeld bij diabetes) en bij overmatig zwetende voeten.

Door stimulering van de haarvaatjes zorgen zilversokken ook voor een heerlijk warmte evenwicht, waardoor de voeten in de winter heerlijk warm zijn en in de zomer koel. En dus geen zweetvoeten geur meer !Weergave:


Bezig met laden...
0 reviews
De Zilver werksokken van Best4Feet zijn multifunctionele werksokken die ideaal zijn voor iedereen met gevoelige voeten. Kom kijken wat het zilver voor u kan...
16,95 21,95
3 reviews
De Zilver werksokken van Best4Feet zijn multifunctionele werksokken die ideaal zijn voor iedereen met gevoelige voeten. Het zilver doodt bacteriën en...
18,95
1 reviews
Deze functionele en comfortabele kniekousen met puur zilvergaren zijn een uitkomst bij veel voetklachten zoals zweetvoeten, koude voeten en voetschimmel.
21,95
2 reviews
De zilvers sportsokken zijn wellicht de beste korte sportsokken die er verkrijgbaar zijn. Warmte regulerend en actief tegen zweetvoeten.
12,95
3 reviews
Heerlijk warme werk- en wandelsokken die uw voeten droog houden en luchtjes tegen gaan. In verschillende stijlvolle kleuren.
19,95
0 reviews
Heerlijk warme ski sokken die uw voeten droog houdt en luchtjes tegen gaan. Ook zeer geschikt als wandel of werksokken.
24,95 27,95
0 reviews
Heerlijk warme ski sokken die uw voeten droog houdt en luchtjes tegen gaan. Ook zeer geschikt als wandel of werksokken
24,95 27,95
2 reviews
Maak snel een einde aan zweetvoeten, nare luchtjes en koude voeten. Deze inlegzolen werken snel en passen in iedere schoen.
14,95
1 reviews
De zilvers sportsokken zijn wellicht de beste footies die er verkrijgbaar zijn. Warmte regulerend en actief tegen zweetvoeten.
21,95 24,95
1 reviews
Deze functionele en comfortabele sokken met puur zilvergaren zijn een uitkomst bij veel voetklachten zoals zweetvoeten, koude voeten, eczeem en voetschimmel....
19,95
2 reviews
Ideale combinatie tussen zilvergaren en bamboe. Zachte sokken en super effectief tegen zweetvoeten, koude voeten en voetschimmel.
17,50 18,95
0 reviews
Vindt u knellende sokken ook zo vervelend? Dan is dit de oplossing ; zilversokken zonder elastiek zitten heerlijk zacht tegen de onderkant van uw kuiten....
15,95 18,95

 

Best4Feet Zilversokken

In tegenstelling tot de vele sprays, poeders of crèmes, is de werking van Best4feet puur natuurlijk. Best4Feet maakt gebruik van één van de oudste medicinale middelen die bestaan: zuiver zilver, dat is verwerkt in gepatenteerd zilvergaren. Dit zilvergaren is volledig natuurlijk, niet giftig en bevat geen chemicaliën of pesticiden. 
 

Hoelang werkt het zilver in de zilversokken? 

Het puur natuurlijke zilver heeft zich door een speciaal procedé blijvend gehecht aan een polymeer. Dit proces zorgt ervoor dat de effectiviteit van de eigenschappen permanent is en niet verloren gaat gedurende het gebruik. Evenmin is het aantal wasbeurten van invloed op de werking. Tests hebben uitgewezen dat zelfs 280 wasbeurten nauwelijks van invloed zijn op de werkzaamheid van het zilver.


Gratis verzending boven € 50,- (anders € 2,95)

Advies nodig? Bel 033 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen niet goed, geld terug!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt