• NLNederlands
Categorieën
Selecteer je taal

Steunzolen doorgezakte voet

Home Inlegzolen Steunzolen doorgezakte voet
Steunzolen-doorgezakte-voet

Steunzolen doorgezakte voet? Het helpt echt !

Een doorgezakte voet (ook wel platvoet) leidt vaak tot knellende schoenen, pijnlijke voeten en soms zelfs tot knie- en rugpijn. Men noemt een doorgezakte voorvoet ook wel een spreidvoet of platvoet.

De voorvoetboog is namelijk doorgezakt, waardoor de middenvoetsbeentjes naar beneden drukken. De tenen worden gespreid en de voorvoet wordt platter en breder. Speciale steunzolen voor een doorgezakte voorvoet kunnen een uitstekende oplossing bieden. Weergave:


Bezig met laden...

Zooltjes doorgezakte voorvoet

Steunzolen speciaal voor een doorgezakte voorvoet

De uitstekende inlegzolen die we bij Pedimarkt hebben voor een doorgezakte voorvoet zijn ideaal tegen branderige en pijnlijke voorvoeten. Onze steunzolen zorgen ervoor dat de wreef goed ondersteund wordt. Daardoor neemt niet alleen de pijn af, maar kunt u eveneens een volledig doorgezakte voet voorkomen.

Uitgebreid assortiment inlegzolen doorgezakte voorvoet

Pedimarkt is gespecialiseerd in steunzolen en andere producten voor het herstellen van verschillende voetproblemen. Bij ons vindt u ook een uitgebreid assortiment inlegzolen voor als u hinder ondervindt van een platvoet. Een greep uit ons aanbod: 

  • Steunzolen van MYSOLE met optimale ondersteuning aan de voorvoet.
  • Sole Active Met Pad inlegzolen

En natuurlijk zijn er naast inlegzolen doorgezakte voet nog veel meer oplossingen verkrijgbaar.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0