Menu

We zijn verhuisd

Home We zijn verhuisd
We zijn verhuisd In de afgelopen maanden zijn we enorm druk geweest met de voorbereidingen en afgelopen week was het zover. Een verhuizing waar we als team enorm naar uitgekeken hebben is gerealiseerd.

Door de verhuizing hebben we zowel meer magazijnruimte en ook vooral meer kantoor ruimte. Met deze nieuwe ruimte kunnen we de komende jaren uitstekend vooruit. Onze gasten kunnen we beter ontvangen en ook logistiek gezien is het organiseren van voorraad en leveringen weer een stukje efficiënter geworden.

Deze stap is exemplarisch voor de groei die PD-care de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en we zijn enorm dankbaar dat we deze stap kunnen maken. We willen daarom ook iedereen bedanken die dit voor ons mogelijk heeft gemaakt. En natuurlijk een woord van grote dank aan onze klanten. Jullie hebben vertrouwen in ons gehad en in onze producten en daarmee deze volgende stap voor ons mogelijk gemaakt.

We zijn verhuisd van Scherpenzeel naar Renswoude, maar dat is slechts een paar kilometer verder. Dus voor iedereen die ons wil bezoeken; je bent van harte welkom!

Ons nieuwe adres is :
PD-care b.v.
Groot Overeem 9A-1
3927 GH Renswoude
      13-05-2019 09:23     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies