• NLNederlands
Categorieën
Selecteer je taal
Home Inlegzolen Inlegzolen dagelijks comfort Sole Active Medium Met Pad

Sole Active Medium Met Pad

Sole Active Medium Met Pad
3 Reviews | Review toevoegen

De SOLE Active Medium biedt perfecte ondersteuning en comfort in vrijwel iedere schoen. Uw schoenen worden met deze zooltjes voorzien van super ondersteunend voetbed.

Artikelnummer

A1-MT-0X 

€ 49,00
Prijs per PR
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Variatie: Sole Active Medium Met Pad
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Bewezen effectief en bijzonder comfortele zooltjes voor in uw schoenen. De SOLE Active Medium Met Pad maakt schoenen zoals sneakers, laarzen, nette schoenen en sportschoenen perfect ondersteunend. Door de anatomische vorm van de zooltjes wordt een optimale afwikkeling van de voet gestimuleerd. Bovendien geven deze steunzolen op een zeer comfortabele manier steun aan de binnenkant van de voet. Naar binnen zakken van de voeten wordt door de zooltjes voorkomen en drukpunten worden zoveel mogelijk verdeeld over de gehele voet. De Met Pad variant heeft door de toevoeging van een verhoging onder de voorvoet, extra steun aan de voorvoet en voetboog.

Eigenschappen:
 • Biedt uitermate goede ondersteuning
 • Verhoging bij de voorvoet, biedt voorvoet ondersteuning 
 • Vangt optimaal schokken op tijdens het lopen
 • Verbetert de balans
 • Bevordert de natuurlijke houding van de voeten (door ontwerp in samenwerking met podotherapeuten)
 • Verdeelt het gewicht van het lichaam gelijkmatig over de voeten
 • Verminderd de stress op hielbeen en voorkomt daardoor hielspoor
 • Op maat te vormen door hitte en gebruik
 • Ortopedisch verantwoord design (medisch getest)

Schoeisel:
 • In uw dagelijkschoenen zoals sneakers, veterschoenen, (enkel) laarsjes en sportschoenen
 • De zooltjes hebben een 1,6 mm dikke Softec cushioning laag, waardoor goede demping plaatsvindt voor uw gewrichtenDe zool aanpassen aan uw voet in zeven simpele stappen:


Stap 1:
Verwarm de oven voor. Geen gebruik maken van de magnetron!

Gebruikelijke oven: 90 graden.
Hetelucht oven: 80 graden.
Gasovens: Beginnen op de laagste stand.

Stap 2:
Haal uw zool, die bij de schoen hoort, uit uw schoen. Als deze zool, die er al in zit bij aankoop van de schoen, er niet uit wilt. Laat deze dan zitten. Sommige zolen zitten vastgelijmd en kunnen er niet uit.

Stap 3:
Als u uw zool moet aanpassen om hem in de schoen te kunnen doen, gebruik dan uw oude zool als hulpmiddel. Dan kunt u die als richtlijn gebruiken.

Waarschuwing: Alleen bewerken aan het uiteinde van de voet. Bij de teenzijde. En niet te kort snijden.

Stap 4:
Plaats de zool in de oven op de bakplaat totdat de “Opti-therm”-indicator zwart is. De indicator is een kleine, witte stikker aan de onderkant halverwege de zool. Als de indicator nog niet zwart is geworden na 3 minuten, moet u de zooltjes uit de oven halen. Ze zijn gereed om aan te passen.

Stap 5:
Na het uit de oven halen van de zolen doet u de zolen direct in de uw schoen. Daarbij moet u zeker zijn dat ze plat in de schoen liggen en er geen kuiltjes zijn.

Stap 6:
Doe uw schoenen aan. Zorg ervoor dat uw hakken tegen de achterkant van uw schoenen zit en kant uw hakken op. Als richtlijn zou uw knieschijf zich direct boven uw tweede teen moeten bevinden.

Stap 7:
Sta rechtop met uw voeten op schouderwijdte van elkaar vandaan. En uw tenen naar voren gewezen voor 2 minuten.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

M. Rongen - 13-09-2021 15:43

Het vooraf verwarmen vond ik beetje gek om te doen want ja, je weet niet of het zooltje dan ook echt de goede vorm gaat annemen. Ik heb het nog niet veel gebruikt omdat het niet in alle schoenen even goed past. Weet ook niet of je eraan zou mogen knippen om iets kleiner te maken. Verder hoop ik uiteraard toch op resultaat.

Linda - 11-09-2021 00:13

Door mijn doorgezakte voeten ben ik gelukkig deze inlegzolen tegengekomen en gebruik ik ze al twee jaar voor in de zorg. Ik loop gemiddeld 11.000 stappen per werkdag. Deze zolen zorgen ervoor dat ik geen vermoeide voeten en benen meer voel. Deze hoogte van inlegzool past perfect bij mijn voeten. Ik zou echt niet meer zonder kunnen!

Hendrika - 28-06-2021 20:52

Lopen heerlijk, makkelijk te verwisselen in andere schoenen!

Aantal

Prijs per PR (incl. btw)

1 of meer

€ 49,00

2 of meer

€ 49,00  € 44,00

0