• NLNederlands
Categorieën
Selecteer je taal

Skafit

Home Zoek op merk Skafit
Skafit

Sokken tegen koude voeten, zweetvoeten en meer

Zilversokken zijn een effectief middel tegen veel verschillende voetproblemen zoals zweetvoeten, voetschimmel, eczeem en koude voeten.

De antibacteriële werking van het zilvergaren doodt bacteriën en schimmels en is zodoende ideaal voor iedereen die gevoelige voeten heeft (bijvoorbeeld bij diabetes) en bij overmatig zwetende voeten.

Door stimulering van de haarvaatjes zorgen zilversokken ook voor een heerlijk warmte evenwicht, waardoor de voeten in de winter heerlijk warm zijn en in de zomer koel. En dus geen zweetvoeten geur meer !Weergave:
 


Bezig met laden...

Skafit Zilversokken

In tegenstelling tot de vele sprays, poeders of crèmes, is de werking van Best4feet puur natuurlijk. Skafit maakt gebruik van één van de oudste medicinale middelen die bestaan: zuiver zilver, dat is verwerkt in gepatenteerd zilvergaren. Dit zilvergaren is volledig natuurlijk, niet giftig en bevat geen chemicaliën of pesticiden. 
 

Hoelang werkt het zilver in de zilversokken? 

Het puur natuurlijke zilver heeft zich door een speciaal procedé blijvend gehecht aan een polymeer. Dit proces zorgt ervoor dat de effectiviteit van de eigenschappen permanent is en niet verloren gaat gedurende het gebruik. Evenmin is het aantal wasbeurten van invloed op de werking. Tests hebben uitgewezen dat zelfs 280 wasbeurten nauwelijks van invloed zijn op de werkzaamheid van het zilver.


Toon filters
Filters
0
Onbeperkt
Toon resultaten
0