Categorieën
Selecteer je taal
Home Zoek op voetprobleem Voetschimmel Shoefresh Schoenen spray

Shoefresh Schoenen spray

spray.JPG
Shoefresh Schoenen spray
0 Reviews | Review toevoegen

Verwijder bacteriën en schimmels die o.a. voetschimmel en vervelende jeuk veroorzaken eenvoudig met deze schoen spray van Shoefresh.

Artikelnummer

8717953126054 

€ 14,99
Prijs per Stk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Je voeten zitten de hele dag warm afgesloten in je schoenen en produceren gemiddeld 250 ml. zweet per dag. Vers zweet ruikt over het algemeen niet. Maar de warme, vochtige omgeving van je schoenen is ideaal voor bacteriën en schimmels. Deze vermenigvuldigen zich razendsnel en zetten bestanddelen uit het zweet om in stinkende stoffen. Het gevolg: stinkende schoenen !

De Shoefresh schoen spray pakt de schimmels en bacteriën aan die de stank veroorzaken. Het helpt bovendien om voetschimmel (zwemmerseczeem) mee te voorkomen.
  • Biedt duurzame en langdurige verfrissing
  • Beschermt tegen voetschimmel & kalknagels
  • Remt de wildgroei van bacteriën & schimmels
  • Geschikt voor alle soorten schoenen
  • Bevat geen alcohol of irriterende stoffen
  • Werkt tot 7 dagen


Gebruik
Spray 3 tot 6 keer in elke schoen. Wacht tot de schoenen volledig droog zijn. Bij de eerste behandeling dient u de schoenen voor optimaal resultaat na 24 uur nogmaals in te spuiten. Daarna minimaal een keer per week herhalen.

Specificaties
Inhoud: 100 ml.
Ingrediënten: Gedemineraliseerd water, natriumhypochloriet*, <0,1%. *elektrochemisch geactiveerd mineraalzout.

Disclaimer: Test eerst op een onopvallende plaats of het materiaal dit product verdraagt. Vermijd contact met de ogen. Buiten het bereik van kinderen houden.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

0