Gratis verzending boven € 50,-
Dé specialist in voetverzorging

Bij Pedimarkt hebben we de beste merken geselecteerd op basis van onze jarenlange ervaring in de voetverzorging. De producten die wij aanbieden moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen, maar moeten bovendien ook goed betaalbaar en prettig in het gebruik zijn. 

Deze merken hebben allemaal uitgebreide ervaring in voetverzorging en leveren unieke producten waarvan wij vinden dat u deze ook eenvoudig thuis zou moeten kunnen gebruiken. Het totaal van producten van deze aanbieders in onze webwinkel, maakt dat wij u een uniek groot en gevarieerd assortiment kunnen bieden. 

Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst wanneer u vragen heeft om zo de beste keuze voor uw behoefte te maken. 


Weergave:


Bezig met laden...
0 reviews

Direct pijn van blaren verzachten is eenvoudig met deze 2nd skin cirkels. Een tweede huid die beschermt.

89,95
2 reviews

De AF7 enkel bandage is een comfortabel, lichtgewicht alternatief voor volumineuze, beperkende enkel braces. De AF7 gebruikt geen bandjes, gespen, klemmen, of Velcro.

24,99
0 reviews

Absorbeert het klamme zweet, de voethuid wordt droog, zonder uit te drogen. Neemt ogenblikkelijk zweetvoetengeur weg en verfrist.

13,05
0 reviews

Snel werkende gel tegen voet transpiratie. Neemt de voetengeur op natuurlijke wijze langdurig weg.

12,15
0 reviews

Verdrijft moeheid uit de voeten, desodoriseert, geeft frisheid en bevordert de microdoorbloeding. Rijk aan natuurlijke bestanddelen.

17,00
0 reviews

Bij koude tenen is Akileïne Sport Cold een goede oplossing. Beschermt tegen tegen wintertenen en bevriezing van de tenen.

10,50 13,00
0 reviews

Zacht eelt sponsje om snel een peeling toe te passen en zo eelt te verminderen

8,50
1 reviews

Handige en stevige eeltvijl voor het verwijderen van eelt. Ligt goed in de hand en verwijdert moeiteloos overtollig eelt.

17,30
1 reviews

Akileïne hydra ultra-actief balsem verzorgt de extreem vochtarme en zeer droge voethuid. De voethuid wordt terug soepel, zacht en veerkrachtig.

15,00

Gratis verzending boven € 50,-

Advies nodig? Bel +31 (0) 33 2022 229 (ma t/m vr)

Altijd 30 dagen bedenktijd!

Beoordeling

Copyright © 2018 | Pedimarkt